Ερωτικά παιχνίδια με άγνωστο από το chat (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν από μερικά χρόνια και σε εποχή που δεν είχα γκόμενα έμπαινα σε chat room και έψαχνα για σεξ με γυναίκες. Αλλά επειδή ήταν σπάνιο να βρεις γκόμενα εκεί μέσα μου την έπεφταν και διάφοροι άντρες σαν κι εμένα που έψαχναν κι αυτοί για να περάσουν καλά έστω και με cyber sex.

Έτσι είχα κάνει αρκετές φορές cyber με άντρα, δηλαδή τραβάγαμε μαλακία μαζί και βλέπαμε τσόντες ή κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον που έπαιζε το καυλί του.

Στην αρχή δεν μου άρεσε αλλά όσο πέρναγε ο καιρός καύλωνα όλο και πιο πολύ που έβλεπα άλλον άντρα γυμνό να με βλέπει να καυλώνει από μένα και να χύνει. Έτσι σιγά - σιγά για να τους ευχαριστώ τους έδειχνα και την κωλοτρυπίδα μου και έβαζα και δάχτυλο μέσα μου.

Να μην τα πολυλογώ κάποιος από αυτούς μου πρότεινε να πάω σπίτι του να παίξουμε και real. Πήγα και μου άνοιξε γυμνός την πόρτα και με κάλεσε μέσα στο σαλόνι του. Έβλεπε τσόντα στο βίντεο και κάθισα κι εγώ δίπλα του.

Μετά από λίγο αφού μιλάγαμε άρχισα και έβγαζα τα ρούχα μου γιατί είχα καυλώσει. Αυτός αμέσως με χάιδευε και μου πήρε τσιμπούκι. Πρώτη φορά εγώ με άντρα και ανατρίχιασα ολόκληρος! Έτσι για να τον ευχαριστήσω του πήρα κι εγώ πίπα και αρχίσαμε τα παιχνίδια, αγκαλιές, γλειψίματα, φιλιά με γλώσσα και στο τέλος χύσαμε μαζί ο ένας στην κοιλιά του άλλου.

Αυτόν δεν τον ξαναείδα. Μένει κάπου στο Μαρούσι αλλά από τότε έκανα σεξ ακόμα με δυο άγνωστους άντρες από το chat. Μ’ αρέσουν και οι γυναίκες αλλά ακόμα πιο πολύ να βρεθώ με ένα ζευγάρι.