Από γυναίκα σε γυναίκα (Λεσβιακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

…με τα δάκτυλά μου θα αγγίζω την κλειτορίδα σου. Κοντεύει να εκραγεί. Τη χαϊδεύω απαλά, τη σφίγγω ανάμεσα στα δάκτυλά μου και ψάχνω να την αγγίξω και με τη γλώσσα μου. Σε τρελαίνει αυτό, το ξέρω!

Ξαπλώνω πίσω σου και αρχίζω να δίνω απαλά φιλάκια στους γλουτούς σου.  Η άκρη της γλώσσας μου εξερευνά κάθε πόρο σου. Ανατριχιάζεις στο άγγιγμά μου.

Το μουνάκι σου στάζει ηδονή στα δάκτυλά μου που δεν έχουν απομακρυνθεί ούτε για μια στιγμή. Νιώθω να υγραίνομαι κι εγώ τόσο πολύ.

Θέλω τόσο πολύ να αγγίξει η γλώσσα μου τα χείλη σου, να γλύψει τη γλώσσα σου, να σε φιλήσω παθιασμένα. Γυρίζεις προς τα μένα.

Τα δάχτυλα μου γεμάτα από την ηδονή του μουνιού σου. Γλιστράνε εύκολα μέσα στην τρυπίτσα του κώλου σου. Βγάζεις ένα γλυκό αναστεναγμό και με φιλάς με πάθος.

Δεν αντέχω άλλο. Τα υγρά μου έχουν αρχίσει να τρέχουν στα μπούτια μου. Με φιλάς και λιώνω. Σε φιλάω και αναστενάζεις από πόθο, καθώς η κίνηση των δαχτύλων μου γίνεται όλο και πιο έντονη στην τρυπούλα σου.

Σταματάω. Σε αφήνω να πιάσεις την αναπνοή σου, ενώ η δικιά μου αρχίζει να επιταχύνει όλο και πιο πολύ. Μου αρέσει να σου χαρίζω τόση καύλα!!!

Κατεβαίνω χαμηλά. Εκεί που μόνο εγώ ξέρω να σου χαρίζω τόση ηδονή. Δεν αντέχω, ανυπομονώ να βάλω τη γλώσσα μου μέσα σου. Βαθιά σου. Παραμερίζω τα μουνόχειλά σου με τα δυο μου χέρια.

Τ’ ανοίγω πολύ, τ’ αφήνω να ξανακλείσουν, μόνα τους.  Τα ξανανοίγω και τα κρατώ ανοιχτά. Θέλω να δω τις σταγόνες σου να βγαίνουν από μέσα σου. Πεινάς για τον έρωτά μου…

Η γλώσσα μου τα αγγίζει. Τα φιλάω. Ρίχνω ένα πεταχτό δάγκωμα στην πρησμένη κλειτορίδα σου. Και με δύναμη βάζω τη γλώσσα μου μέσα σου. Φωνάζεις «κι άλλο, αγάπη μου». Δεν σταματώ, τη βάζω όλο και πιο μέσα, όλο και πιο γρήγορα, ενώ τα δάχτυλα μου, εξερευνούν πάλι την πίσω τρυπούλα σου, που είναι ορθάνοιχτη.  

Δεν αντέχεις άλλο. Χύνεις απίστευτα ποτάμια υγρών στη γλώσσα μου. Τα πίνω τόσο αχόρταγα.  Βογκάς από ηδονή.

Είμαι τόσο καυλωμένη, σ’ ακούω να ουρλιάζεις. Σφίγγεις το κεφάλι μου μέσα στα μπούτια σου.

Στην τελευταία σου κραυγή, βάζω το δάχτυλο μου στο μουνί μου. Με το που το ακουμπάω. Χύνω κι εγώ. Είμαι τόσο ευτυχισμένη για την ηδονή που σου χαρίζω, για την καύλα που νιώθεις…