Οι πρώτες μου εμπειρίες (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Εγώ δεν έχω μια όμορφη εμπειρία να διηγηθώ. Θυμάμαι όμως την πρώτη μου φορά που ήταν κάπως περίεργη. Δεν είμαι και πολύ του σεξ. Είμαι πιο πολύ αγάπες, έρωτες, φιλάκια και έτσι. Οπότε...

Με τον φίλο μου τον Αντώνη ήμασταν φίλοι από πρώτη δημοτικού. Στην τρίτη λυκείου (λίγους μήνες αφού ερωτεύτηκα αγόρι και συνειδητοποίησα ότι είμαι γκέι) ήμουν μια φορά σπίτι του και βλέπαμε τσόντα. Τις είχαμε βγάλει έξω και τις παίζαμε. Σε κάποια φάση μου έλεγε πόσο ωραία είναι η τύπισσα και του λέω κι εγώ:

-    «Κι αυτός καλός είναι…!»

Ε, να μην τα πολυλογώ του έκανα come out, οπότε άρχισε να με ρωτάει δηλαδή πως θα ήθελες να κάνεις σεξ μαζί του (με τον ηθοποιό) και έκανε πως δεν καταλάβαινε και μου ζήτησε να κάνουμε αναπαράσταση.

Ε, προσπάθησε εκεί να μου τη βάλει, αλλά ήμουν παρθένος, λιπαντικά δεν είχαμε, γκέι τσόντα δεν είχαμε δει ποτέ. Τελικά παρατήσαμε την προσπάθεια και τελειώσαμε στο χειροπιαστό. Λίγες βδομάδες μετά μου παραδέχτηκε κι αυτός ότι είναι γκέι. Εγώ ήξερα βέβαια ότι αυτός είναι γκέι από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα…

Τώρα… (αν αυτό δεν πιάνεται). Όταν ήμουν πρώτο έτος στο πανεπιστήμιο, είχα βγει με έναν τουρίστα που είχα γνωρίσει μέσω ίντερνετ και πήγαμε σε μια παραλία μετά το ποτό, που ήταν γνωστός γαμιώνας της πόλης, και χαμουρευόμασταν. Είχε ωραίο πουλί, αλλά από φάτσα δεν έλεγε και πολλά. Βέβαια αυτός ήταν αποφασισμένος, οπότε σε μια φάση βγάζει ένα προφυλακτικό και μου το φοράει. «Δε γαμιέται, λέω, ένα πήδημα είναι», και τον πήδηξα.

Τώρα αν αυτό δεν πιάνεται γιατί είμαι bottom, ένα χρόνο μετά είχα την πρώτη μου σχέση με έναν συμφοιτητή μου. Και αυτός ήταν και ο πρώτος μου... επιβήτορας. Μάλλον αν αναλογιστείς το μέγεθος του πουλιού του εγώ ήμουν ο επιβήτορας κι αυτός το άλογο! Τέλος πάντων αυτός ήταν ο πρώτος που μπήκε μέσα μου.

Δεν τη θυμάμαι την πρώτη φορά και καλά. Αλλά θυμάμαι άλλα sessions μαζί του, γιατί ήμασταν φοβεροί στο κρεβάτι. Ρίχναμε κάτι τρίωρα πηδήματα. Ήταν ο τέλειος γκόμενος. Ακούραστος, "προικισμένος" και με 6-pack. Οι υπόλοιποι ήταν μέτριοι.

Ωραίες εποχές. Έχω να κάνω σχέση τρία χρόνια ρε γαμότο.