Σεξ με τη νονά (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι μετανάστης εδώ στην Ελλάδα.. Έχω έρθει από τα δεκατρία μου χρόνια εδώ, και είμαι τώρα 25. Είμαι στην Λάρισα. Δούλευα στην αρχή εδώ κι εκεί (σε μια άλλη πόλη έχουν γίνει όλα αυτά), μέχρι που πήγα μια μέρα να βοηθήσω, σε ένα κατάστημα, βασικά για να δουλέψω εκεί..

Άρεσα στην κυρία που είχε το κατάστημα, και μου είπε να ξαναπάω την επόμενη, και ξανά και ξανά.Ο άνδρας της ήταν νταλικέρης και η Ελένη πωλήτρια στο μαγαζί. Αποφάσισαν να με βαφτίσουν, με αγαπήσανε και θέλανε να με έχουνε σαν γιο τους. Τέλος πάντων...

Έγιναν τα βαφτίσια την Κυριακή και έπρεπε να με κάνει μπάνιο η νονά μετά από τις ημέρες που θα περνούσανε. Με πήραν στο σπίτι. Ο νονός είχε φύγει με την νταλίκα για Γερμανία από την Δευτέρα. Εγώ επειδή την ντρεπόμουνα να με πλένει η Ελένη, αποφάσισα να μπω στο μπάνιο με εσώρουχο..

Άρχισε να μου ρίχνει νερό, να μου τρίβει την πλάτη σιγά - σιγά και κατέβαινε. Ξαφνικά νιώθω να με χαϊδεύει πάνω από το εσώρουχο. Την κοίταξα και ήμουν κόκκινος από την ντροπή. Εκείνη με κοιτάει γλυκά και μου λέει:

-    «Μη ντρέπεσαι Γιάννη μου...»

Η Ελένη ήταν 37 χρονών, δεν είχε παιδιά (για την κακή τύχη της δεν μπορούσε να κάνει παιδιά), ήταν πολύ όμορφη γυναίκα, με πολύ πλούσιο βυζί και τα πιο ωραία ήταν τα οπίσθια της. Βγαίνουμε από το μπάνιο, με στεγνώνει με την πετσέτα, και έπρεπε να ντυθώ. Μου λέει:

-    «Όπα! Εγώ θα σε ντύσω».

Μου βγάζει την πετσέτα και με κοιτούσε. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο! Γέλασε, έσκυψε και το φίλησε. Εγώ τρελάθηκα! Ήταν η πρώτη μου φορά. Άρχισε να μου παίρνει πίπα.εγώ χάιδευα τα ωραία βυζιά της.

Ήμουν έτοιμος να χύσω και πήγα να τραβηχτώ γιατί μου έπαιρνε πίπα, για να μη χύσω στο στόμα της. Εκείνη δεν με άφηνε και τελείωσα στο στόμα της. Τα κατάπιε όλα τα χύσια…! Πήγαμε στο κρεβάτι, με έβαλε να της γλείψω την κλειτορίδα της και μετά από λίγο μπήκα μέσα της. Ήταν όλα τα λεφτά!

Δεν έκατσα μέσα της ούτε πέντε λεπτά! Ήμουν έτοιμος να χύσω πάλι.μου έλεγε:

-    «Χύσε μέσα μωρό μου.χύσε μέσα…»

Δεν άντεξα για πολύ και τελείωσα μέσα της. Σηκώθηκε και άρχισε να μου καθαρίζει με το στόμα της το σπέρμα που είχε μείνει πάνω στην πούτσα μου.

Από τότε έφυγα και ήρθα στην Λάρισα. Ντρεπόμουν τον νονό.. η Ελένη έρχεται οπωσδήποτε μια φορά το μήνα να με δει και βγάζουμε τα μάτια μας πάλι...