Τρελή η καθηγήτρια (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αυτό που θα πω έχει γίνει πριν μια εβδομάδα και είναι απόλυτα αληθινό.

Είχα υποψίες ότι μου με γουστάρει η καθηγήτρια των αγγλικών αλλά δεν έδινα και πολλή σημασία. Αυτή είναι καστανόξανθη με καταπράσινα μάτια και πολύ ψηλή. Την γούσταρα απίστευτα και συνέχεια την κάρφωνα με τα μάτια μου.

Μια βδομάδα πριν θα έφευγα νωρίτερα από το σχολείο και εκείνη την ώρα τελείωνε κι αυτή και μου πρότεινε να πάμε για καφέ. Φυσικά δέχτηκα. Πήγαμε για καφέ και καθίσαμε δίπλα - δίπλα ώσπου κάποια στιγμή μου είπε να πάμε από το σπίτι της να μου δείξει κάτι.

Όταν φτάσαμε δεν άντεξα. Την έπιασα και της έδωσα ένα καυτό φιλί και με μεγάλη μου έκπληξη κατάλαβα ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Την έπιασα και την ξάπλωσα. Άρχισα να της γλείφω το μουνάκι της που ήταν πολύ υγρό.

Εκείνη την ώρα μου είπε ότι με ήθελε εδώ και αρκετό καιρό. Έβαζα την γλώσσα μου μέσα στο μουνάκι της και μου πίεζε το κεφάλι. Έπαιζα γρήγορα με την κλειτορίδα της και την άκουγα να αναστενάζει από καύλα. Μου ζητούσε απεγνωσμένα να την σκίσω. Έτσι κι εγώ την έβαλα στα τέσσερα και της έβαλα όλο το χέρι μου στο μουνάκι της και το άλλο χέρι στο κωλαράκι της που ήταν τόσο σφιχτό.

Την γαμούσα για πολλή ώρα μέχρι που μου τον έπιασε, το έφερε κοντά στο στόμα της και άρχισε να τον γλείφει και να τον βάζει όλο στο στόμα της, στο στήθος της και σιγά - σιγά τον κατέβασε στο μουνί της που έσταζε από τα υγρά της.

Ανέβηκε πάνω και άρχισε να κουνιέται απίστευτα γρήγορα και έμπαινε πολύ βαθιά. Βογκούσε από καύλα, μέχρι  που άρχισε να χύνει ασταμάτητα και της έγλειφα όλα της τα χύσια. με Καύλωνε τόσο πολύ. Μου ζήτησε να πάμε για μπανάκι. Πήγαμε και την κόλλησα στον τοίχο ενώ το νερό έτρεχε πάνω μας. Την σήκωσα στην μέση μου και της το κάρφωνα τόσο δυνατά και βαθιά..

Βγήκαμε και πήγε στο κρεβάτι. Έκατσε στα τέσσερα και με παρακαλούσε να την ξεσκίσω από πίσω. Μπήκα τόσο δυνατά και βαθιά. Της τον ξέσκιζα και δεν σταματούσα λεπτό. Άρχισε να χύνει και γύρισε. Της τον έχωσα στο μουνί της κι αυτή έχυνε και με έσφιγγε πάνω της.

Είναι η πιο καυτή γυναίκα που έχω πάει μέχρι τώρα.