Ο μεγάλος (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η Ιστορία που θα γράψω είναι πέρα για πέρα αληθινή και πραγματοποιήθηκε μόλις χθες. Πριν από αρκετό καιρό είχα βάλει μια αγγελία και πήρα πολλές απαντήσεις. Μια από αυτές ήταν και ο Χρήστος.

Μετά από αρκετά μηνύματα βρεθήκαμε χθες το βράδυ στο σπίτι μου. Είναι ένας συμπαθητικός ευχάριστος τύπος που το βλέμμα του είναι πονηρό και γεμάτο καύλα. Καθίσαμε στο σαλόνι και του έβαλα ένα ποτό να σπάσει ο πάγος. Μετά από λίγη κουβεντούλα με ρώτησε αν θέλω να τον...

Πήγα μπροστά του, γονάτισα και άρχισα να του ξεκουμπώνω το πουκάμισο. Κατέβηκα στη ζώνη του και χαϊδεύοντας τον, τον έγδυσα και τον πήρα στο στόμα μου. Ήταν λίγο άβολα και του πρότεινα να πάμε στη κρεβατοκάμαρα. Εκεί άρχισα να τον πιπώνω και να τον γλείφω αφήνοντας πολλά σάλια στο καυλί του και τα μπαλάκια του.

Ανέβηκα προς τις ρώγες του αλλά εκεί άρχισε να τινάζεται.. Γαργαλιόταν! Ξανακατέβηκα και πήρα και πάλι το μεγάλο του καυλί (21cm) στο στόμα. Μετά από λίγη ώρα και πολλά βογκητά, τον έκανα να χύσει. Κάναμε τσιγάρο και τον ξαναπήρα στο στόμα μου. Έχω λατρεία στις πίπες βλέπετε και δεν χάνω ευκαιρία να πάρω ένα καυλί στο στόμα μου.

Σε λίγο του δίνω προφυλακτικό και αρχίζει να μπαίνει μέσα μου σιγά - σιγά. Πονούσα γιατί είμαι στενός, αλλά σε λίγο τον συνήθισα και τον ζήταγα όλο και πιο βαθιά όλο και πιο δυνατά. Βγήκε από μέσα μου και με έχυσε στο πρόσωπο. Η γεύση του αλμυρή αλλά και γλυκιά ταυτόχρονα.

Τον καθάρισα με επιμέλεια και τον άφησα να ξεκουραστεί. Σε λίγο θα άρχιζε ο τρίτος γύρος...