Η πρώτη μου φορά με trans (Transexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν καλοκαιράκι και η επιθυμία μου για μια σεξουαλική επαφή με τραβεστί είχε φουντώσει για τα καλά.

Μέχρι τότε δεν είχα καμιά εμπειρία παρά μόνο με γυναίκες. Η εικόνα ενός τραβεστί όμως πάντα με καύλωνε ιδιαίτερα και μέχρι και σήμερα το θεωρώ απόλυτο όργανο του σεξ.

Κατέβηκα Συγγρού και ψώνισα την Στέλλα. Μια μαυρισμένη καλλονή με μεγάλα βυζιά και ψηλά πόδια. Καταλήξαμε στο διαμέρισμα της να μου κάνει μια ζουμερή πίπα φορώντας μόνο ένα στρινγκάκι αφήνοντας να φανεί ένα τεράστιο φούσκωμα μπροστά.

Ήθελα να εξερευνήσω το βρακάκι της και την σήκωσα όρθια.νΤον έβγαλε έξω και έπαθα πλάκα. Ένας τεράστιος ζουμερός πούτσος και καλοξυρισμένος.

Τον πήρα λαίμαργα στο στόμα μου και ένιωσα τις πρώτες σταγόνες του προσπερματικού υγρού στην γλώσσα μου. Ήταν καυτός και χοντρός όπως μου αρέσει.

Μετά γυρίσαμε σε 69 μέχρι που μου ζήτησε να την γαμήσω. Αφού την πήρα για κανένα δεκάλεπτο, άρχισε να μου βάζει δάχτυλο ζητώντας μου να με γαμήσει και αυτή.

Δυστυχώς όμως ο πούτσος της ήταν πολύ χοντρός για την τρύπα μου και όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να μου τον βάλει.

Έτσι, αρκεστήκαμε σε ένα ακόμα 69 μέχρι που έχυσα εγώ στο πρόσωπο της και εκείνη άδειασε την παχύρευστη κρέμα της στο στόμα μου.

Τρελή εμπειρία! Από τότε ξαναπήγα μαζί της άλλες δυο φορές.