Η ξαδερφούλα (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το: Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι που η «Ε» παντρεύτηκε τον ξάδελφο μου. Για διακοπές και μήνα του μέλιτος ήρθαν σε εμάς. Εκεί πρωτοθαύμασα το σωματάκι της ξαδέρφης πλέον…

Δεκαπέντε μέρες την έπαιζα για πάρτη της αφού μόνο στο κρεβάτι δεν ήμασταν μαζί. Πρωινό, μπανάκι και βολτούλα όλοι μαζί. Στο μπάνιο ήταν που καύλωνα πιο πολύ.

Πέρασαν οι μέρες και έφυγαν. Πριν κάτι μέρες ήταν η σειρά μου να πάω στην πόλη τους. Φυσικά θα με φιλοξενούσαν τα παιδιά. Δεν δέχονταν κουβέντα η ξαδέρφη.

Οι δύο πρώτες μέρες πέρασαν ευχάριστα. Ξημερώματα της τρίτης ο ξάδελφος σηκώθηκε να πάει στην δουλειά του... Πέρασαν δεκαπέντε λεπτά από την ώρα που έφυγε ο ξάδελφος και ακούω από την κρεβατοκάμαρα αναστεναγμούς και χαμηλόφωνα βογγητά.

Από περιέργεια στην αρχή και με προσοχή, κοίταξα από την χαραμάδα της πόρτας. Το θέαμα που έβλεπα μου επανέφερε τις καλοκαιρινές καύλες για την ξαδέρφη... Είχε ανοίξει τα πόδια της και έτριβε με λύσσα το μουνάκι της.

Δεν άντεξα και άρχισα να χαϊδεύω στην αρχή, και να παίζω στην συνέχεια το καυλί μου.. Ήθελα τόσο πολύ να μπω μέσα…

Ξαφνικά, σταματάει και σηκώνεται, αφού χτύπαγε το τηλέφωνο της... κοκάλωσα! Με βλέπει με το καυλί έξω αλλά ατάραχη μιλάει στο τηλέφωνο και μου κάνει νόημα να μπω μέσα.

Αφού κλείνει το τηλέφωνο, κοιτάει το καυλί μου και χαμογελάει. Πέφτει στα γόνατα και το βάζει όλο στο στόμα της και παίρνει ένα φοβερό τσιμπούκι...

Στη συνέχεια ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της λέγοντας μου:

-    «Μην αργείς…»

Δεν έχασα στιγμή και μπήκα μέσα της... δεν σκεφτήκαμε τίποτα άλλο εκτός από την καύλα μας...