Γαμήσι σε μια σπηλιά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:
Υπάρχει μια σπηλιά παραλιακά στο Βόλο όπου συχνάζουν γυμνιστές. Ήταν ακόμα Απρίλιος κι ήταν ήσυχα.

Έτσι δοκίμασα να πάω ως εκεί μπας και βρω κανένα καλό πουτσαρά. Κατεβαίνοντας δεν είδα κανέναν. Μπήκα μέσα στη σπηλιά και ξεντύθηκα. Το κωλαράκι μου από μέρες ανοιγόκλεινε από καύλα.

Αφού δεν είδα κανέναν άρχισα να βάζω κωλοδάκτυλο και να βογκάω. Μετρά από πέντε λεπτά είδα ένα ματάκι σε μια τρύπα του βράχου. Κάποιος με έπαιρνε μάτι. Με τη γλώσσα μου του έκανα νόημα να μπουκάρει.

Ήταν ένας φαντάρος με το καυλί σηκωμένο. Με τη μία έσκυψε κι έγλειψε το καυλωμένο μου κωλί. Μούγκριζα σαν πουτάνα. Σε λίγο δεν άντεξα και τον χούφτωσα. Ένα παλαμάρι να πηδάει μέσα στην παλάμη μου. Τρελάθηκα από καύλα.

Αμέσως τον έβαλα στο στόμα μου κι άρχισα να του κάνω παθιασμένη πίπα. Ήρθε η σειρά του γαμιά μου να βογκάει δυνατά.

Λίγο πριν χύσει μέσα στο στόμα μου σαν έμπειρη πόρνη τον έβγαλα και του στήθηκα να με σκίσει. Ο κώλος μου είχε πρηστεί από καύλα. Ένιωθα ένα γλυκό κάψιμο πίσω μου αλλά ο φαντάρος με τη μεγάλη καύλα του μπήκε μέσα μου κι εγώ έσκουξα από πόνο.

Έπεσα στο έδαφος κι αυτός με σφυροκοπούσε με το παλαμάρι του και με έβριζε χυδαία. Έλεγε πως θα με κάνει να μην μπορώ να περπατήσω κι εγώ τον παρακαλούσα να μου δώσει τον κώλο στο χέρι.

Σε λίγο τον ένιωσα να τραβιέται από μέσα μου κι ήρθε και μου τα έδωσε όλα στα μούτρα. Τα χύσια του έτρεχαν πάνω στην πούστικη φάτσα μου κι αυτός έλεγε πως είχα έναν πικάντικο κώλο.

Πέσαμε έπειτα στη θάλασσα μαζί και με μια βουτιά του πήρα ένα χαλαρό τσιμπούκι. Από τότε δεν τον ξαναείδα αλλά ποτέ δε θα ξεχάσω πόσο ευχαριστήθηκα το καυλί του μέσα μου…
Μάκης