69 με τον ωραίο από το βιντεοκλάμπ (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ανωμαλίες μεταξύ αντρών. Ποτέ. Πάντα μου άρεσαν και μου αρέσουν οι γυναίκες.

Εγώ είμαι εικοσάρης, εμφανίσιμος, με λίγη κοιλίτσα αλλά όχι τίποτα σπουδαίο. Εκεί στην γειτονιά μου έχουμε ένα βιντεοκλάμπ. Μέσα δουλεύουν διάφοροι αλλά εγώ είχα πιάσει φιλίες με τον Άρη ο οποίος ήταν ένας ψηλός, γύρω στα 23, εμφανίσιμος, ξυρισμένος παντού.

Το ξέρω γιατί φορούσε πάντα στενά πουκάμισα ανοιχτά μπροστά και στενό τζιν, ωραίο παιδί. Είχαμε γίνει φίλοι. Με ρωτούσε πως ήταν η μια ή η άλλη ταινία κτλ, και βγαίναμε και για καφέ. Μια μέρα μου λέει:

-    «Έχεις δοκιμάσει να κάνεις τίποτα ποτέ με άνδρα;»

Εγώ του εξήγησα ότι όχι δεν είχα κάνει ποτέ, και τον ρώτησα αν έχει κάνει εκείνος. Εκείνος γέλασε.

-    «Εγώ φίλε μου είμαι bi και το χαίρομαι».

Όχι ότι δεν το περίμενα. Τόσο περιποιημένος πια κάθε μέρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Τελικά κανονίστηκε. Θα δοκίμαζα μαζί του. Αν και είχα αρκετό άγχος, δεν το έδειξα καθόλου. Πήγα σπίτι του. Προσεγμένο το σπίτι του όπως και ο ίδιος. Φορούσε μια μπλούζα και ένα σορτς. Πρώτη φορά τον έβλεπα απλά ντυμένο.

-    «Έλα μέσα».

Μύριζε κολόνια ή μάλλον αποσμητικό. Όπως και να είχε ήταν πολύ ωραίος. Εγώ πάλι είχα πολύ άγχος. Τελικά αρχίσαμε να μιλάμε και αρχίσαμε να παίζουμε τις πούτσες μας. Ήταν παραπάνω από καυλωτικό. Είχε ένα καυλί 22 εκατοστά όπως μου είχε πει, και δεν το λέω για λόγους έτσι να φανεί γαμιάς, είχε όντως μεγάλο πούτσο.

Όσο τον έπαιζε, ένιωθα τις φλέβες του στις παλάμες μου να σχηματίζονται. Βέβαια το ίδιο και ο δικός μου στα χέρια του. Έβγαλε την μπλούζα του και πλησίασε στο στόμα μου.

-    «Γλείψε μου τις ρώγες. Έλα…»  

Το έκανα. Δεν καύλωσα. Καύλωνε εκείνος. Μετά μου είπε να συνεχίσω κάτω, μέχρι που τον πήρα στο στόμα μου. Τον ρούφαγα απαλά, και έπαιζα με τα αρχίδια. Εκείνος μου έπαιζε τον πούτσο. Όταν του σκλήρυνε σταμάτησα και πήγαμε στο κρεβάτι. Εκεί γδυθήκαμε εντελώς. Εκείνος  ήταν γυμνασμένος.

Μου είπε να πέσω από πάνω του για το 69, και έτσι έκανα. Δεν μπορείτε να νιώσετε την καύλα! Να τον ρουφάς και να στον ρουφάνε! Τα παπάρια μου είχανε κρεμαστεί στο σαγόνι του… το ίδιο και τα δικά του. Μου είχανε ρημάξει τη μύτη! Όταν άρχισε να χύνει, έχυσα κι εγώ…

Δεν το ξανακάναμε ωστόσο, άνετα το ξανάκανα.