Ο Αλβανός με έκανε κερατά (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι παντρεμένος εδώ και τρία χρόνια με την Μαρία. Η καταγωγή της είναι από νησί των Επτανήσων και όταν μου πρότεινε να μείνουμε εκεί. Δέχτηκα ευχαρίστως. Άλλωστε είναι από εύπορη οικογένεια και η ζωή εκεί είναι ευχάριστη. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι συχνά κατεβαίνω Αθήνα για δουλειές.

Με την γυναίκα μου έχουμε όμορφη ερωτική ζωή, δεν είχε προκύψει ποτέ πρόβλημα έως τώρα. Πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να κάνουμε μια ανακαίνιση στο σπίτι και ο πεθερός μου ανέλαβε να φέρει μαστόρους. Περιττό να σας πω ότι μόνο αλβανοί δουλεύουν πλέον σε οικοδομές και μαστορέματα.

Ξεκίνησε λοιπόν με κάποιους μαστόρους και στο τέλος έφερε ένα παιδί να βάψει, τον Αλιόσα. Μας είπε ότι θα του έπαιρνε τέσσερις ημέρες να τελειώσει. Εγώ έπρεπε να φύγω για μια δουλειά στην Αθήνα όπου θα γύριζα Κυριακή. Λόγω  όμως μιας αναποδιάς επέστρεψα Σάββατο και επειδή δεν βρήκα την Μαρία στο τηλέφωνο, (το είχε ξεχάσει στην μάνα της) πήγα κατευθείαν σπίτι. Είδα το αμάξι του Αλιόσα απέξω και σκέφτηκα ότι λογικά θα τέλειωνε σήμερα.

Μπαίνοντας στο σπίτι δεν τον βρήκα στο σαλόνι, ενώ και η γυναίκα μου δεν φαινόταν πουθενά. Ξαφνικά άκουσα σαν αναστεναγμούς από την κρεβατοκάμαρα οπότε κατευθύνθηκα άμεσα εκεί. Το θέαμα που αντίκρισα δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Η Μαρία στα τέσσερα και ο Αλβανός να μπαίνει μέσα της με ορμή. Το Μαράκι έβγαζε δυνατούς αναστεναγμούς ενώ ο αλβανός απλά την έσκιζε χωρίς έλεος. Τρελάθηκα και τα έχασα.

Ξέρω βέβαια ότι αρκετοί αλβανοί πηδούσαν παντρεμένες και μάλιστα πολλές φορές γέλασα με τους υπόλοιπους κερατάδες αλλά να που την πάτησα κι εγώ. Ο Αλιόσα όπως έμαθα μετά ήταν από τους μεγαλύτερους γαμιάδες του νησιού και η Μαρία το ήξερε όποτε ζήλεψε την δόξα του.

Εντέλει αφού την πηδούσε κανένα πεντάλεπτο, της τον έβαλε στον κώλο. Εκεί τρελάθηκα εντελώς! Το ίδιο και η Μαρία δυστυχώς. Άρχιζε να βγάζει δυνατές κραυγές και να τον παρακαλάει να την σκίσει δυνατότερα. Στο τέλος έχυσε αυτός και εκείνη του πήρε τον πούτσο στο στόμα να γλείψει ότι χύσι είχε απομείνει.

Εγώ βγήκα από το σπίτι και απομακρύνθηκα σιγά μην ξέροντας τι να κάνω. Όταν αργότερα μίλησα με την γυναίκα, μου είπε ότι ο Αλιόσα θα έβαφε και το υπόγειο μας, οπότε θα έμενε τρεις μέρες ακόμα! Δεν θέλω να χωρίσω αλλά ούτε και να γίνω τάρανδος, οπότε για τις επόμενες μέρες έκατσα σπίτι μπάστακας.