Ο Ρώσος παλαιστής με έσκισε στο γυμναστήριο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Μάρκος και είμαι 28 χρονών. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με τα γυμναστήρια επαγγελματικά. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω γνωρίσει στην προπόνηση ένα παλαιστή από τη Ρωσία. Είναι στην Ελλάδα δέκα χρόνια. Στην πατρίδα του ασχολούνταν επαγγελματικά με την πάλη.

Καταλαβαίνεται για τι άνθρωπο μιλάω. Ξανθός, ξυρισμένο κεφάλι, ανοιχτά πόδια με σχηματισμένους έντονους μυς. Το τρομερό είναι τα χέρια του. Όταν σηκώνει βάρη, πραγματικά τα μπράτσα του είναι τεράστια. Τα κολλητά μπλουζάκια σχίζονται από το φούσκωμα ενώ οι φλέβες πετάγονται λες και θα εκραγούν. Έχει πολύ άγριο παρουσιαστικό και είναι πολύ αγενής.

Κάθε φορά που τον πετύχαινα στο γυμναστήριο καθόμουν απέναντι του και έπαιρνα μάτι.
Κάποια μέρα ο τύπος με κατάλαβε. Ήρθε κοντά μου, πλησίασε το σώμα του στο δικό μου και με ρώτησε:

-    «Ή θα σε γαμήσω και θα θες, ή θα σε βιάσω παλιόπουστρα!»

Το αίμα ανέβηκε στο κεφάλι μου. Εννοείται ότι αυτό ήθελα καιρό. Την επόμενη μέρα ήρθε σπίτι μου. Έγινε το έλα να δεις. Τον πίπωσα πάνω από μισή ώρα. Ρουφούσα τα μεγάλα αρχίδια του ενώ το πουτσοκέφαλο του έφτανε βαθιά στο λαρύγγι μου. Όλη την ώρα με έβριζε στη γλώσσα του έκανε σαν άγριο λιοντάρι.

Το άσχημο ήταν ότι με χτυπούσε αλύπητα. Έκλεισε το κεφάλι μου μέσα στα τεράστια πόδια του. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω… μπουνιές σκαμπίλια. Ήθελα να φύγω. Πονούσα… μάταια όμως… Ο τύπος ήταν αποφασισμένος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Με δυο κινήσεις όλα είχαν τελειώσει. Με έριξε σε ένα καναπέ και μου φόρεσε χειροπέδες.

Είχα γίνει το αντικείμενο της καύλας του και της μεγάλης σωματικής του δύναμης. Τα επόμενα λεπτά ήταν βασανιστικά. Το γομάρι από τη Ρωσία έσβηνε την καύλα του μέσα μου. Με γαμούσε χωρίς οίκτο από πίσω. Έχωνε τον τεράστιο πούτσο του μέσα - έξω με απίστευτη δύναμη και ταχύτητα. Πονούσα, φώναζα, καύλωνα…

-    «Σκίσε μεεεεεεεεεεε!!! Πουτσαρά παλαιστή μου!!! Χύσε μεεεεεεεεεεε! Πνίξε με καυτά αντρικά χύσια».

Το γαμήσι συνεχίστηκε για δεκαπέντε λεπτά με την ίδια ένταση. Όταν έχυσε ένοιωσα να πλημμυρίζω μέσα μου από καυτά χύσια. Από τότε σχεδόν κάθε μήνα η ιστορία επαναλαμβάνεται.