Η απόλυτη ηδονή (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Αυτή η ιστορία συνέβη πριν δυο εβδομάδες όταν είχαμε πάει εκδρομή με το ΚΑΠΗ στην λίμνη Πλαστήρα. Εκεί γνώρισα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων περίπου 70 με 75 χρονών. Εγώ είμαι 63 και είχα πάει μόνος μου.

Ένα βραδάκι που κουβεντιάζαμε στο μπαράκι του ξενοδοχείου με το ζευγάρι αυτό, παρατήρησα τον κύριο Δ. να με κοιτάζει κάπως περίεργα. Στην αρχή δεν έδωσα τόση σημασία. Όταν σηκώθηκα να πάω τουαλέτα κι εκεί που κατούραγα, σε λίγο βλέπω δίπλα μου τον κύριο Δ.

Δεν μου μίλησε. Με κοίταξε και άπλωσε το χέρι του και έπιασε τον πούτσο μου με νόημα λέγοντας μου:

-    «Όταν θα πας για ύπνο, άφησε την πόρτα σου μισάνοιχτη».

Αυτό έκανα περιμένοντας να δω τι θα γίνει, αν κι εδώ που τα λέμε κατάλαβα. Είχα ήδη ξαπλώσει όταν κατά τις δώδεκα, μπήκε ο κύριος Δ. χωρίς να μιλήσει. Κλείδωσε την πόρτα και ξάπλωσε δίπλα μου. Εγώ έκανα τον κοιμισμένο. Άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει στο στήθος και στο στόμα πολύ απαλά, νομίζοντας ότι πράγματι με πήρε ο ύπνος.

Όταν το χέρι του κατέβηκε χαμηλά και άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο μου, άνοιξα τα μάτια μου. Είχα αρχίσει ήδη να ερεθίζομαι. Χωρίς να πούμε κουβέντα, άρχισα κι εγώ να τον χαϊδεύω και να τον φιλάω στο στόμα.

Πρέπει να σας πω ότι παρά την ηλικία του, ήταν πολύ γλυκός άντρας. Σιγά - σιγά έβαλα κι εγώ το δάχτυλο μου στην κωλοτρυπίδα του, και μετά του έπιασα τον πούτσο και τον έπαιζα. Μετά από αρκετό παιχνίδι, είχα καυλώσει πολύ και του είπα ότι θέλω να τον γαμήσω.

Χωρίς αντίρρηση γύρισε στα τέσσερα και μου τούρλωσε τον κώλο του. Του έβαλα λίγο σάλιο στην τρύπα του και αργά, αργά του τον έχωσα όλον μέσα! Το μόνο που ακουγόταν στο δωμάτιο ήταν το βογκητό του Δ. και η γεμάτη καύλα ανάσα μου.

Δεν άργησα πολύ, σε λίγο έχυσα μέσα του. Αυτό που ήθελα τώρα ήταν να με γαμήσει κι αυτός. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχε καλή στύση αλλά προσπάθησε. Τον βοήθησα κι εγώ και τελικά μου τον έβαλε. Πολύ γρήγορα έχυσε κι αυτός μέσα μου.

Κουρασμένοι και οι δυο αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και κουνιόμασταν σαν να γαμούσαμε ο ένας τον πούτσο του άλλου. Σας λέω ότι αυτήν την ηδονή δεν την ένιωσα ποτέ στην ζωή μου.