Η πουτανίτσα στο γυμνάσιο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι ο Μπάμπης, είμαι είκοσι ετών γεματούλης. Η φάση παίχτηκε όταν πήγαινα λύκειο. Τότε τρίτη λυκείου.

Όταν πήγαινα σχολείο, αναγκαστικά περνούσα έξω από το γυμνάσιο. Εκεί πρόσεχα πάντα μια ωραία κοπέλα να με κοιτάζει, λες και είχε βάλει ρολόι, και πρόσεξα ότι όταν περνούσα τότε έμπαινε μέσα, λες και καθόταν να με δει μόνο και να μπει μετά στο σχολείο. Αυτό έγινε πολλές φορές μέχρι που την πλησίασα ένα πρωί που μου γέλασε:

-    «Καλημέρα! Μήπως έχεις ώρα;»

Εκείνη κοίταξε το κινητό της.

-    «Ναι. Είναι 7:35», μου είπε με καυλιάρικη φωνή.

Είχε ωραία βυζιά και επειδή δεν σκεφτόμουν τι άλλο να της πω, ρώτησα:

-    «Τι τάξη πας;»

Εκείνη γέλασε…

-    «Δευτέρα Λυκείου. Εσύ;»

-    «Τρίτη Λυκείου…», απάντησα.

Της είπα ότι πρόσεξα ότι με κοιτάζει και γενικά είπε ότι όντως με χαζεύει γιατί της αρέσω. Ανταλλάξαμε κινητά και από εκείνη την φάση ανταλλάσσαμε μηνύματα συνέχεια. Σεξουαλικά μηνύματα. Μου έλεγε τι θέλει να της κάνω κτλ.

Εγώ επί επτά ώρες την ημέρα στο σχολείο ήμουν με ένα τζιν αντίσκηνο. Της είπα να βρεθούμε στην πίσω μεριά του σχολείου της, γιατί το δικό μας είχε φύλακες. Εκείνη είπε οκ και όταν σχόλασα, πήγα κατευθείαν στο Λύκειο.

Είχαν φύγει όλοι, μόνο εκείνη ήταν εκεί. Μπήκαμε μέσα και πήγαμε στην πίσω μεριά. Εκεί πήγαμε στις κερκίδες όπου αν καθίσεις στις γωνίες, δεν σε βλέπει κανείς. Της είπα να καθίσει γονατιστή. Εκείνη δεν το σκέφτηκε πολύ, απλά γονάτισε και περίμενε… Τότε κατέβασα το τζιν μέχρι τα μπούτια και άφησα τον πούτσο μου να βγει έξω. Εκείνη τα ‘παιξε!

-    «Έχω γλείψει καυλιά, αλλά σαν αυτό κανένα!», μου είπε.

-    «Ίσως φταίει που γλείφεις παιδάκια από το γυμνάσιο και δεν παίρνεις Λυκείου να γευτείς πούτσο. Σκάσε τώρα!», της είπα και της έπιασα το κεφάλι.

Τον έβαλα στο στόμα της και άρχισα να της γαμάω το στόμα. Ο πούτσος μου είχε γίνει σαν πέτρα! Έμπαινε μέσα - έξω στο στόμα της. Εγώ έχυνα λίγα προερωτικά υγρά, τα ένιωθα… εκείνη δεν σταμάταγε πουθενά! Όταν έχυσα μόνο μου είπε ότι έπρεπε να την προειδοποιήσω. Εγώ της έδωσα χαρτομάντιλο και από τότε τα έχουμε. Καλό πουτανάκι...