Πριν φύγω για το στρατό (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ήταν 26 Ιανουαρίου 1987 όταν γνώρισα τον Κώστα σε ένα Σούπερ μάρκετ. Είχα πάει να ψωνίσω κάποια πράγματα για τον στρατό. Ξυριστικά και άλλα. Μου λέει κάποια στιγμή:

- Συγνώμη φίλε μου εσύ δεν είσαι της κυρίας "τάδε" ο γιός;

- Ναι. Απάντησα εγώ.

- Είμαι ο Κώστας!

Συστηθήκαμε και του είπα ότι ψωνίζω διότι πάω φαντάρος. Τότε μου πρότεινε να το γιορτάσουμε. Οκ, του λέω.

Πήγαμε σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή σε κάποιου φίλου του. Ήπιαμε μερικά ποτά, και φύγαμε. Μέναμε κοντά στην ίδια γειτονιά, και μου πρότεινε να πάμε σπίτι του για μια μπύρα. Πήγα και κάποια στιγμή μου λέει πάω να αλλάξω και έρχομαι. Ήρθε με ένα σορτσάκι μόνο, και από πάνω γυμνός κρατώντας δύο μπύρες. Έκατσε δίπλα μου στον καναπέ και ενώ θαύμαζα το άτριχο κορμί του. Τότε μου λέει:

- Σου αρέσω;

Εγώ του απαντάω:

- Ναι!

Μου έπιασε το πρόσωπο και με φίλησε. Περάσαμε πολύ ώρα με στοματικό σεξ!! Και ακόμα περισσότερο με κανονικό σεξ! Δεν είχα τότε καμία εμπειρία με Άνδρα. Το κατάλαβε φυσικά. Και είχε εκείνος την πρωτοβουλία συνέχεια.

Είχα ενεργητικό ρόλο εκείνη την νύχτα μαζί του. Αλλά τον έγλειψα παντού με πολύ πάθος. Και φυσικά δίχως κανέναν ενδοιασμό, δίχως κανένα κόλλημα, δίχως καμία ενοχή. Ειδικά αφού τελειώσαμε και έκανα να φύγω τον φίλησα πολύ παθιάρικα στο στόμα και έφυγα για το σπίτι μου.

Όταν ήμουνα στην Σύρο σε κάποια μοίρα καταδρομών ήρθε και με βρήκε και φυσικά περάσαμε υπέροχα. Μετά από χρόνια έκανα και παθητικό σεξ. Αλλά αυτή η πρώτη μου φορά ήταν και η καλύτερη!