Η φαντασίωση για την 19χρονη γειτόνισσα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι στο μπαλκόνι και σας γράφω την ιστορία. Την λένε Αθανασία και είναι δεκαεννιά ετών. Είναι η πιο όμορφη της πόλης. Βρίσκεται στο μπαλκόνι του σπιτιού της και μιλάει στο κινητό. Χαϊδεύει το πλούσιο στήθος της και το χαμόγελο της με ανάβει. Μου ρίχνει ένα χαμόγελο και με χαιρετά.

Είμαι δυο χρόνια μικρότερος της αλλά αρκετά ψηλός 1.89 που μοιάζω για μεγαλύτερος. Πάντα στο σχολείο ή στο φροντιστήριο ήμουν ο προστάτης της από επίδοξους γαμιάδες.
Την γούσταρα από έντεκα χρονών όταν με φίλησε στο μάγουλο στα γενέθλια μου.

Τη σκεφτόμουν πάντα κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ, ώσπου την άκουσα κρυφά πριν δυο  χρόνια να ψιθυρίζει με την ξαδέρφη μου (άλλη πουτάνα αυτή) ότι το προηγούμενο βράδυ της είχε ανοίξει τον άπαιχτο κώλο της στα τέσσερα ο Χρήστος και ότι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα βογκητά της και τρελαινόταν απίστευτα.

Από εκείνο το βράδυ τη φαντασιώνομαι συνεχώς να την γαμάω κι εγώ στα τέσσερα που της αρέσει και χύνω ασταμάτητα. Την φαντάζομαι να της γλείφω το υπέροχο μουνάκι και τα χύσια της να πετάγονται στο στόμα μου. Να της γλείφω το λαιμό και το στήθος κι εκείνη να αναστενάζει.

Η πούτσα μου να μπαινοβγαίνει στο μουνάκι της, μια απαλά και τρυφερά και μια άγρια, να κατεβαίνω πιο κάτω και να της φιλώ και να γλείφω τα υπέροχα μπούτια της, να παίζω μαλακία και να χύνω σε αυτά και να τα ξαναγλείφω.

Και για επιδόρπιο να μου παίρνει ένα άγριο τσιμπούκι με όλη της την τέχνη, να το ρουφάει με μανία και να καταπίνει το σπέρμα μου. Μετά να την ξαναφιλώ και να κοιμόμαστε γυμνοί και αγκαλιασμένοι ως το πρωί.

Όλα αυτά έγιναν πραγματικότητα πριν δυο βράδια και πραγματικά είμαι ευγνώμων στο Θεό που μπόρεσα να περάσω μια αξέχαστη βραδιά με ένα τέτοιο πλάσμα.

Ευχαριστώ.