Ξεπαρθένιασμα από τον ξάδερφο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Ήταν Απόκριες. Ο ξάδερφός μου ήταν στα δεκαοκτώ και τελευταία όλο τσόντες έβλεπε και βάραγε μαλακίες. Εγώ είχα καταλάβει πως μου αρέσουν πι άντρες κι έβλεπα τον ξάδερφο σαν ξερολούκουμο γιατί πούτσο απ’ τον τόπο σου κι ας είναι και σηκωμένος δε λένε;

Ε, λοιπόν εκείνες τις απόκριες εγώ αποφάσισα να ντυθώ Τσιτσιολίνα κι εκείνος Πρόεδρος της Αμερικής. Μου άρεσε πολύ που θα ντυνόμουν γυναίκα. Όταν φόρεσα τη στολή πήγα να με κουμπώσει ο Χρήστος. Αυτός πέταξε ντροπιασμένος ένα τσοντοπεριοδικό κάτω από το κρεβάτι και με την πούτσα τούρλα ήρθε από πίσω μου.

Ένιωσα το χοντρό του εργαλείο να πάλλεται στο παρθένο κωλαράκι μου. Με μια ασυναίσθητη κίνηση τον γαργάλισα κουνώντας καυλιάρικα τα οπίσθια μου. Τότε ο Χρήστος ξεθάρρεψε, πήρε την τσόντα από κάτω κι άρχισε να μού δείχνει φάσεις. Παράλληλα χάιδευε τα μπούτια μου, φορούσα ζαρτιέρες.

Άναψα σαν τσουλάκι. Μια Τσιτσιολίνα για να είναι πετυχημένη πρέπει να παίρνει καλές πίπες. Δεν ήξερα πως γίνεται ένα καλό τσιμπούκι αλλά γρήγορα χούφτωσα το καυλί του Χρήστου κι έσκυψα να το φιλήσω. Εκείνος είχε δει πολλές τσόντες και με καθοδηγούσε.

Εκτελούσα σαν πόρνη τις επιθυμίες του. Είχε ένα καυλί μούσκεμα από την καύλα. Του σκούπισα τα προσπερματικά υγρά και τον πήρα μέσα στο στόμα μου. Η γλώσσα μου υπάκουσε στην καύλα μου κι άρχισε να παιχνιδίζει πάνω στον καυλωμένο πούτσο. Άκουγα τον ξάδερφο να βογκάει ενώ μου πίεζε το κεφάλι να τον πάρω όλο μέσα.

Πήγα να σκάσω από το παλούκι του. έπειτα με έστησε στα τέσσερα σαν σκύλα κι άρχισε να μου κάνει γλειφοκώλι. Βογκούσα από καύλα και τον παρακάλεσα να με γαμήσει αλλά προσεκτικά. Εκείνους ίσιωσε τον πούτσο του, έφτυσε μέσα στην τρυπούλα μου να ανοίξει και σιγά - σιγά μου τον κάρφωσε στον κώλο.

Ένιωσα πυρωμένα σίδερα να μου τρυπάνε το κωλί. Πολύ γρήγορα όμως με δρόσισε με τα πηχτά του χύσια που τα ένιωσα να με τορπιλίζουν. Ο ξάδερφος μου φίλησε τις ρώγες και μου είπε πως την άλλη φορά θα απολάμβανα περισσότερο το γαμήσι.

Εγώ σαν καλή πόρνη, του τον σκούπισα, του φόρεσα το σλιπάκι κι έφυγα για το πάρτι μέχρι να βρω τον επόμενο γαμιά. Του Χρήστου του χρωστούσα ένα πιο άνετο γαμήσι κι αυτό θα σας το διηγηθώ πολύ σύντομα.

Σάκης