Ψωνιστήρι στα ΚΤΕΛ (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Την περσινή χρονιά μπήκα στα ΤΕΙ επαρχιακής πόλης. Περνούσα τις ελεύθερες ώρες μου στο ίντερνετ βλέποντας ψωλαράδες να γαμάνε αλύπητα μουνί και κώλο και φορούσα γυναικεία εσώρουχα και μαλακιζόμουν κι εγώ.

Ώσπου μια μέρα, το πήρα απόφαση να κάνω κι εγώ κάτι μπας κι εύρισκα καμιά αληθινή πούτσα να μπει στο κωλαράκι μου. Πλύθηκα καλά και φόρεσα ένα κιλοτάκι, κι από πάνω ένα εφαρμοστό σορτσάκι και πήγα στο σταθμό των ΚΤΕΛ, όπου γενικά μπαινοβγαίνει πολύς κόσμος.

Κάθισα σε ένα πάγκο και πήρα ένα καφέ στο χέρι. Σε λίγο, κάθισε δίπλα μου ένας τύπος γύρω στα 55-60 με παχύ μουστάκι, ψηλός και δεμένος. Είναι από τους τύπους των ανδρών που μου αρέσουν, και φαντασιώνομαι να με γαμούνε.

Διάβαζα ένα περιοδικό και με ρώτησε τι ώρα έχω. Γενικά ψιλοπιάσαμε την κουβέντα καθώς τον είδα να με καρφώνει στα άτριχα μπουτάκια μου. Έσκυψα λίγο να πιάσω το περιοδικό και τον είδα να με κοιτάει από πίσω γιατί ο κώλος μου είναι και λίγο πεταχτός. Τον ρώτησα μήπως ξέρει που είναι η τουαλέτα και μου είπε:

-    «Έλα να σου δείξω γιατί θέλω να πάω κι εγώ».

Με έπιασε ταχυπαλμία όταν τον ένιωσα να κατεβαίνει πίσω μου τα σκαλιά γιατί ήταν υπόγειο. Εκείνη την ώρα δεν ήταν κανένας άλλος εκεί και πήγα σε μια όρθια, ενώ αυτός περίμενε και ήρθε ακριβώς στη διπλανή. Ξεκούμπωσε επιδεικτικά το παντελόνι του και πέταξε έξω το πούτσο του. Εγώ προσπαθούσα να μη καρφωθώ και έριχνα κλεφτές ματιές.

-    «Έλα μη ντρέπεσαι. Κοίτα την ψωλάρα μου. Αφού κατάλαβα ότι σ’ αρέσει να κοιτάς πούτσες. Είσαι ωραίο κοριτσάκι, κι αν θέλεις θα σε κάνω εγώ πουτανάκι μου».

Τα λόγια του με καύλωσαν τόσο, που άπλωσα το χέρι μου και έπιασα τη μισοκαυλωμένη ψωλάρα του. Είχε ωραία προσόντα και καύλωνα πολύ. Άρχισα να του το παίζω διστακτικά ώσπου ακούστηκαν βήματα στη σκάλα, και έτρεξα να φύγω. Αφού κουμπώθηκε κι αυτός, τον περίμενα επάνω.

-    «Πού θα πάμε; Με έχεις τρελάνει! Μένεις μόνος σου; Γιατί εμένα είναι η γυναίκα μου στο σπίτι».

Ήταν έτοιμος να απατήσει τη γυναίκα του με μένα και με καύλωνε πολύ. Του είπα να πάμε σπίτι μου και μπήκα στο αυτοκίνητο του. Φτάσαμε και στο ασανσέρ μέσα, μόνο που δε με γάμησε! Είχε ξεφύγει τελείως.

Γδυθήκαμε αμέσως κι άρχισε να μου δαγκώνει τις ρώγες. Μετά ρούφαγε τα χείλη μου ενώ αισθανόμουν το παχύ μουστάκι του. Παραδόθηκα τελείως στα χέρια αυτού του έμπειρου άντρα. Μου είπε να μείνω με το κιλοτάκι, γιατί όπως μου είπε μου πήγαινε πολύ. Με έβαλε να γονατίσω και έχωσε τον πούτσο του στο στοματάκι μου.