Το τέλειο τσιμπούκι της τραβεστί (Ttransexual)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μετά από μια βολτίτσα σε γνωστό στριπτιζάδικο της Συγγρού, κατά την αποχώρηση μας βλέπουμε μια μουνάρα να περπατάει μπροστά μας. Λέμε με τους κολλητούς μου να την ακολουθήσουμε. Την ακολουθούμε και την βλέπουμε να μπαίνει σε ένα άγνωστο έως τότε για μας μαγαζί (δεν θα αναφέρω το όνομα).

Μπαίνουμε κι εμείς μέσα και τότε καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για μαγαζί με τραβεστί. Μόλις καθίσαμε, μας έρχονται σφηνάκια τα οποία ήταν κερασμένα από την κοπέλα που ακολουθήσαμε. Τότε πήγα κοντά της να την ευχαριστήσω και μου λέει με ηδονικό τρόπο, ότι προτιμά διαφορετική ευχαρίστηση από μένα. Αν και ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, με ερέθισε πάρα πολύ αυτό και της ζήτησα να φύγουμε για την γκαρσονιέρα μου.

Αυτή χαμογέλασε και αφού μου έσκασε ένα φιλί με άρπαξε από το χέρι και φύγαμε. Φύγαμε τόσο γρήγορα που μόλις και πρόλαβα να αποχαιρετήσω τους φίλους μου. Πήραμε ένα ταξί και σε λίγη ώρα φτάσαμε στο διαμέρισμα μου.

Με το που μπαίνουμε μέσα αρχίζει να με φιλάει και να ψάχνει την πούτσα μου με το χέρι της. Ένιωθα έτοιμος να εκραγώ. Τότε μου κατεβάζει το παντελόνι και αρχίζει το τέλειο τσιμπούκι (το καλύτερο που μου έχει γίνει ποτέ). Αλλά κατά την διάρκεια της πίπας που μου χάριζε τρελή ηδονή με αιφνιδιάζει και χώνει δύο δάκτυλα της στην άθικτη μέχρι τότε κωλοτρυπίδα μου.

Η ηδονή ήταν τόσο μεγάλη που δεν ήθελα να αντιδράσω... Μετά τελείωσα στο πρόσωπο της. Όταν χαλάρωσα λίγο και καύλωσα ξανά της είπα για να κάνουμε σεξ πρέπει πρώτα να βάλω προφυλακτικό. Συμφώνησε. Μόλις ξάπλωσα μπρούμυτα για να πάρω τα προφυλακτικά που είχα στο κομοδίνο, αυτή κάθισε πάνω στην πλάτη μου και μου είπε ότι αν δεν με γαμήσει δεν σηκώνεται.

Τότε μου ήρθε μια ασυνήθιστη περιέργεια να δοκιμάσω και κουνάω καταφατικά το κεφάλι μου. Με μια απότομη κίνηση ξεσκίζει τον παρθένο κώλο μου και η πούτσα μου από την ηδονή αρχίζει να στάζει...

Εκείνη την ημέρα τελείωσε δύο φορές στον κώλο μου. Όταν ξυπνήσαμε το πρωί μου είπε πριν φύγει να τον πάρω στο στόμα αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Μετά από λίγες μέρες τελικά με κατάφερε.