Με επαγγελματία και στραπόν (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι από Ρόδο 29 χρονών και είμαι παντρεμένος. Το όνομα μου δεν έχει σημασία νομίζω. Παλαιότερα είχα πολλές κατακτήσεις αλλά ποτέ δεν κατάφερα να πραγματοποιήσω την φαντασίωση που είχα από μικρός να νιώσω μια γυναίκα να με σκίζει από πίσω. Όλα αυτά όμως μέχρι χτες.

Η γυναίκα μου απουσιάζει εδώ και πέντε μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι και ξεφυλλίζοντας μια τοπική εφημερίδα είδα κάτι αγγελίες για ελεύθερη σχέση. Πήρα τηλέφωνο να δω τι παίζει και η φωνή στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν άκρως εντυπωσιακή. Έκλεισα λοιπόν ραντεβού για τον χώρο της, το βράδυ ώστε να μπορώ να κινηθώ ελεύθερα.

Όταν ήρθε η ώρα έκανα ένα μπάνιο και ξεκίνησα. Χτύπησα το κουδούνι και μπήκα. Αυτό που αντίκρισα ήταν το κάτι άλλο. Μια σαραντάρα με αναλογίες και φάτσα όπως ακριβώς μου αρέσει. Μεγάλο στήθος, αδύνατη, με στητό κωλαράκι, πεταχτό και πρόσωπο με δυνατά χαρακτηριστικά. Ο χώρος ήταν τέλειος και δεν θύμιζε σε καμία περίπτωση μπουρδέλο. Αφού πήραμε ένα ποτάκι και γνωριστήκαμε της το είπα με τρεμάμενη φωνή.

-    «Θέλω αν έχεις δονητή να με γαμήσεις. Το θέλω πολύ αλλά δεν το έχω ξανακάνει».

Το πρόσωπο της έλαμψε. Μάλλον της άρεσε η ιδέα.

-    «Μωρό μου μην σε νοιάζει και θα περάσουμε καλά…»

Πήγαμε στο δωμάτιο και με άφησε να ετοιμαστώ. Γδύθηκα και ξάπλωσα. Περίμενα μόνο δυο λεπτά και να ‘την! Φορούσε ένα διάφανο νυχτικάκι και έναν δονητή κανονικού μεγέθους. Είχα καυλώσει τόσο που αν άγγιζε τον πούτσο μου ήμουν σίγουρος πως θα έχυνα. Δεν την άφησα να με αγγίξει και ξεκίνησα να την γλείφω από πάνω μέχρι κάτω.

Πρέπει να της άρεσε γιατί με άφησε να το κάνω πάνω από μισή ώρα και τα υγρά της έτρεχαν ασταμάτητα (δεν έχουν κι αυτές συνέχεια εμφανίσιμους άντρες να τις περιποιούνται). Ήμουν έτοιμος να χύσω χωρίς καν να αγγίξω το καυλί μου. Γυρνάω στα τέσσερα, πιάνω τα μαξιλάρια και τότε αφού μου βάζει αρκετό λιπαντικό αρχίζει να μπαινοβγαίνει μέσα μου. Ο πόνος δεν περιγραφόταν αλλά δεν το ζόριζε κι αυτή. Το ήξερε το άθλημα άλλωστε. Σε τρία με τέσσερα λεπτά έμεινε μόνο η καύλα.

Ο πόνος έφυγε και ξεκίνησα να έχω πλέον εγώ τον έλεγχο. Τι καύλα ήταν αυτή! Τον είχα όλο μέσα και μου άρεσε. Μετάνιωσα για τον καιρό που έχασα. Αφού με ξέσκισε καλά στα τέσσερα με γύρισε κανονικά. Έβαλε τα πόδια μου στους ώμους και μου πέταξε τα μάτια έξω. Με γάμησε για πέντε λεπτά έτσι και μετά έπαιξε με τον πούτσο μου. Τι έπαιξε δηλαδή που με το που τον έπιασε τα χύσια μου πετάχτηκαν ένα μέτρο.

Ήταν το κάτι άλλο. Αυτό που πάντα φανταζόμουν όταν τραβούσα μαλακία. Όσοι το θέλετε και δεν το έχετε κάνει ακόμα σας συνιστώ να μην χάνετε χρόνο. Εγώ θα ήθελα να το επαναλάβω κάποια στιγμή, όχι πάντως ξανά με επαγγελματία.