Το ξέκωλο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν από αρκετά χρόνια, είχα ένα βενζινάδικο. Είχα λοιπόν μια πλούσια πανέμορφη επώνυμη πελάτισσα που έσκαγε μύτη με μια Πόρσε.

Μου άρεσε πολύ, την είχα ερωτευτεί τρελά, όμως θες η ομορφιά της θες τα πλούτη της και κάτι ακόμα που μου έκανε, δεν μπόρεσα ποτέ να της προτείνω να βγούμε.

Είναι η κατάρα των πολύ όμορφων γυναικών αυτή. Σπάνια οι άντρες προτείνουν σε αυτές τις γυναίκες να βγουν μαζί τους. Ίσως γιατί ο άντρας είναι ποιο ανασφαλές ον από τη γυναίκα. και ο φόβος της απόρριψης τους κάνει να απέχουν από αυτές.

Όμως δε με ένοιαζε ούτε η ομορφιά της ούτε τα πλούτη της που με έκαναν να μην της προτείνω ποτέ να βγούμε. Ο λόγος ήταν ότι κάθε φορά που ερχόταν να βάλει βενζίνη μου έλεγε:

-        «Φωτάκη κάνε μου το τζάμι!»

Το τζάμι φυσικά της Πόρσε πάντα ήταν πεντακάθαρο. Έπιανα και εγώ το σφουγγάρι να της κάνω το πεντακάθαρο τζάμι, και αυτή κάθε φορά που της καθάριζα το τζάμι, άνοιγε τα πόδια της δήθεν τυχαία, από μέσα πάντα μα πάντα, δεν φορούσε τίποτα.

Δεν ξέρω ίσως και να έπαιζε μαζί μου, ίσως όμως και να γούσταρε. Ποιος μπορεί να μπει στην ψυχή της γυναίκας; Λίγοι, πολλοί λίγοι και αν θα τα καταφέρουν! Αυτός όμως ήταν ο λόγος που ποτέ δεν της πρότεινα να βγούμε.

Αν κάτι απωθεί έναν άντρα σε μια γυναίκα, είναι να είναι ξέκωλο, γιατί ότι κάνει σε σένα το έχει κάνει και σε άλλους εκατό!

Μακριά από γυναίκες που στα ρίχνουν, δεν είναι ρόλος αυτός για γυναίκα. Ο άντρας είναι ο κυνηγός και αυτός πρέπει να προσπαθήσει να βγει με μια γυναίκα. Έτσι ήταν από πάντα και έτσι πρέπει να μείνει. Τέλος!