Με τον καθηγητή μου (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Μου αρέσουν οι άνδρες με μεγάλο τριχωτό στήθος και αδύνατο γεροδεμένο σώμα, όπως αυτός που παίζει στο όλα στον αέρα ή αυτός που έπαιζε τον σωματοφύλακα στο "Κόκκινο δωμάτιο". Όμως δεν έτυχε να τους γνωρίσω.

Μου άρεσε ο καθηγητής μου. Ήταν ψηλός και αδύνατος. Φορούσε στενά τζιν και φαινόταν ο κώλος του και διαγραφόταν μια γραμμή να προεξέχει στο παντελόνι του πάντα. Ήταν μελαχρινός και είχε τρίχες στα χέρια και στο στήθος αρκετές. Μου άρεσε γιατί έκανε το δύσκολο και το βαρύ και ασήκωτο. Πολλές φορές τον έπαιρνα τηλέφωνο και του μιλούσα με γυναικεία φωνή.

Μια μέρα εκεί που βγαίναμε από την τάξη μου έκανε νόημα να μείνω. Μετά ξεκούμπωσε το πουκάμισο του και είδα το μεγάλο στήθος του. Μου έκανε νόημα να γδυθώ. Εγώ έκανα ότι μου είπε.

Έκατσα πάνω στο θρανίο και ήρθε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και βγήκε ο πούτσος του. Ήταν μεγάλος και τριχωτός με ξυρισμένα αρχίδια. Μου τον έχωσε βαθιά και άρχισα να ουρλιάζω από ηδονή και πόνο. Έχυσε μέσα μου.

Ντύθηκε και έφυγε. Εγώ έμεινα εκεί μέχρι που ήρθαν δύο συμμαθητές μου που έπαιζαν στην ομάδα μπάσκετ. Είχαν λεπτό σώμα και δεν είχαν πολλές τρίχες. Με πήδηξαν και μετά τους πήρα και τσιμπούκι. Από τότε τους ευχαριστώ σε κάθε διάλειμμα στις τουαλέτες. Όμως δεν ξαναείδα τον καθηγητή.