Η αδελφούλα μου και ο δονητής (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Δημήτρη και είμαι 27 ετών. Πριν από δυο χρόνια η μικρότερη μου αδελφή, η οποία ήταν 21 ετών, είχε χωρίσει τον άντρα της από ένα γάμο, ο οποίος κράτησε μόλις 11 μήνες. Ήρθε και έμεινε μαζί μου, γιατί μένω μόνος μου αφενός και αφετέρου ήθελε να αποφύγει και την γκρίνια των γονιών μου.

Ένα βράδυ. γυρνώντας από νυχτερινή διασκέδαση, ακούω βογκητά από τη κουζίνα και πάω να δω τι γίνεται. Βλέπω την αδελφή μου, να παίζει το μουνί της μ’ ένα δονητή. Την πουτανίτσα, σκέφτηκα, έμεινε χωρίς πούτσο τώρα και κατέφυγε στους δονητές. Έχοντας καυλώσει πάρα πολύ, μπαίνω μέσα στην κουζίνα με τον πούτσο μου βγαλμένο από το παντελόνι και άρχισα να τον παίζω.

Η αδελφή μου δεν με κατάλαβε αμέσως και μόλις με είδε στην αρχή ταράχθηκε, αλλά στην συνέχεια κατέβηκε από το τραπέζι που είχε ανέβει και ήρθε προς το μέρος μου. Χωρίς να πει κουβέντα, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Τι τσιμπούκι ήταν αυτό; Έχυσα σε λίγα λεπτά!

Στην συνέχεια με παίρνει και με βάζει στο τραπέζι και άρχισε να μου τον ξαναπαίρνει πίπα, ώσπου μου τον ξανασήκωσε. Με μια κίνηση στη συνέχεια έρχεται πάνω από τον πούτσο μου και μου λέει με ναζιάρικη φωνή:

-    «Δημητράκη θέλω να με γαμήσεις από την κωλοτρυπίδα μου».

Χωρίς να χάσω ευκαιρία, μπήκα αμέσως μέσα της. Ήταν ανοιχτή, η πουτανίτσα, κάργα από τον κώλο. Σε λίγο την έχυσα στο στόμα και συνεχίσαμε να γαμιόμαστε μέχρι το πρωί και στο τέλος ξυπνήσαμε κουρασμένοι στο χαλί της κουζίνας.

Από τότε μέχρι και σήμερα την γαμάω αβέρτα μαζί με τον γκόμενο της, που μένει κι αυτός μερικές φορές μαζί μας.