Καυτό Σαββατοκύριακο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι Γεννημένη το 1976 στην Αθήνα μου αρέσει πολύ να παίζω με τους γκόμενους. Με τρελαίνει να τους παίρνω πίπες και να τους κοιτάζω στα μάτια.

Μια Κυριακή λοιπόν καθώς κατέβαζα τον σκύλο μου βόλτα, με σταματάει ένας ματσό γκόμενος με ένα πολύ χλιδάτο αυτοκίνητο, και με ρώτησε πως με λένε γιατί του θυμίζω κάποια γνωστή του. Εγώ τότε του λέω:

-    «Γιώργο εσύ είσαι;»

Ήταν ο κολλητός του πρώην μου του Διονύση που δουλεύαμε μαζί στο γραφείο της μαμάς του. Να μην σας τα πολυλογώ, ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βρεθήκαμε το σαββατοκύριακο σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο για τα μέτρα μου, όπου έκανα το κόλπο με την τουαλέτα…

Όταν αυτός ήταν η ώρα να πληρώσει, εγώ πήγα τουαλέτα και ο γκόμενος φυσικά πλήρωσε το λογαριασμό. Μετά του είπα εγώ:

-    «Θέλεις να έρθεις στο διαμέρισμα μου στα Ιλίσια να σε κεράσω ένα ποτό;»

Εκείνος φυσικά σαν σκυλάκι δέχτηκε να έρθει. Όταν μπήκαμε μέσα τον έβαλα να κάτσει σε μια καρέκλα. Είχε λίγο αμηχανία… εγώ για να τον βγάλω από την δύσκολη θέση που βρισκόταν του τράβηξα ένα τσιμπούκι ξεγυρισμένο!

Μετά με έβαλε στα τέσσερα και μου έχωσε το σκληρό καυλί του τόσο βαθιά, που με τρέλανε τελείως! Αφού με έχυσε παντού μου ζήτησε μία χάρη… εγώ τότε τον ρώτησε τι είχε στο μυαλό του κι εκείνος με παρακάλεσε να μου φέρει έναν φίλο του για να κάνουμε παρτούζα…

Τότε ανακάλυψα πως ο φίλος του, ήταν ο γκόμενος της αδελφής μου της Χριστίνας. Ένας βρωμόπουστας γιατρός του κώλου, τελείως ανώμαλος. Τον παρακάλεσα να φύγει με το κεφάλι ψηλά και να μην με ξαναενοχλήσει. Δεν είμαι και καμιά πόρνη, ολόκληρη αρχιτεκτόνισσα είμαι τέλος πάντων.

Τώρα έχω πολλή δουλειά για να ασχολούμαι με πούτσους. Όλοι τους ίδιοι είναι εκτός αν βρεθεί καμιά καλή περίπτωση και κανένα καλό timing.