Η καλύτερη μαλακία μεταξύ ανδρών (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Βάλαμε την τσόντα και καθίσαμε αναπαυτικά στον καναπέ, εγώ και ο φίλος μου ο Αργύρης. Είμαστε 20άρηδες και οι δύο.

Στα άγρια σημεία της τσόντας, νιώσαμε τα καυλιά μας να μην αντέχουν την σκλαβιά του τζιν και τους βγάλαμε έξω. Αν και δεν το είχαμε ξανακάνει, ένιωσα περίεργα. Όχι μην φανταστείτε ότι γουστάριζα τον πούτσο του Αργύρη απλά περίεργα, γιατί δεν είχα ποτέ προβάλλει τον πούτσο μου στον κολλητό μου αλλά ούτε είχα δει τον δικό του.

Είχε ωραίο πούτσο και δεν το λέω γκεουλίστικα. Μακρύς χοντρός, και με ωραίες φλέβες, σωστό αριστούργημα! Αλλά και ο δικός μου δεν πήγαινε πίσω. Μετρίου μεγέθους (όχι μικρός, αλλά ούτε μεγάλος πολύ) με φλέβες να τον καλύπτουν γύρω - γύρω σαν γιρλάντες και ένα πουτσοκέφαλο μεγάλο, ξυρισμένος μέχρι και τα παπάρια μου.

Αρχίσαμε να τρομπάρουμε σαν τρελοί! Η γκόμενα στην τσόντα έχωσε δυο ψωλές στον κώλο της. Μας τρέλανε! Ο Αργύρης μου είπε:

-    «Πωωω μαλάκα! Θα ήθελα να παίρναμε την δικιά μου την πουτάνα έτσι ή την δικιά σου την πρώην».

Το είπε με τα σάλια του μεταφορικά πάντα να τρέχουν. Τα χέρια μας είχαν πάρει φωτιά από τα καυτά καυλιά μας. Εμένα τα παπάρια μου χοροπηδούσαν σαν τρελά πάνω - κάτω! Τον έπαιζα γρήγορα. Μετά μου έρχεται στο μυαλό:

-    «Παίξτον μου και θα στον παίζω!»

Ο φίλος το έπιασε το νόημα. Μου τον έπιασε και άρχισε να με τρελαίνει στην μαλακία, κι εγώ τον καλοθρεμμένο πούτσο του επίσης… πάνω - κάτω. Είχε άλλη γλύκα να παίζω εγώ άλλου κι άλλος τον δικό μου. Χύσαμε ταυτόχρονα. Πηχτά χύσια. Σκουπιστήκαμε και τελικά κλείσαμε την τσόντα. Γαμάτη εμπειρία!