Καυτός αέρας (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα διηγηθώ φυσικά και δεν είναι δικιά μου (και ούτε και αληθινή μάλλον). Την είχα διαβάσει πριν από κάνα χρόνο στο ένθετο ενός περιοδικού και μου έχει μείνει στο μυαλό.

Το καλοκαίρι εγώ με τον Μάκη αποφασίσαμε να αφήσουμε τους υπόλοιπους καμένους και να πάμε μόνοι μας διακοπές. Κανονίσαμε να πάμε Κρήτη. Ξέραμε ότι είναι ωραίο νησί και φυσικά έχει άπειρες τουρίστριες για να καλοπεράσεις.

Μετά από ένα χαβαλετζίδικο ταξίδι φτάσαμε, και για να μην τα πολυλογώ το ίδιο βράδυ ήμασταν σε κλαμπ και τα πίναμε. Είχα μπανίσει δυο γκομενάρες μερικά τραπέζια πιο πέρα και ειδοποίησα τον ηλίθιο δίπλα μου, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν είχε πάρει χαμπάρι. Επειδή αυτό δεν έκανε κίνηση είπα να χωθώ εγώ.

Πήγα και τις γνώρισα, τις έφερα στο τραπέζι και κεράσαμε δυο ποτά. Οι κοπέλες ελληνίδες αλλά απίστευτα ανάφτρες. Με τρόπο διάλεξα την μια και ο Μάκης πήρε την άλλη. Συνεννοηθήκαμε να πάω εγώ στο δωμάτιο μας και ο Μάκης με την άλλη στων κοριτσιών.

Η δικιά μου η Μαίρη ήταν απίστευτη. Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο δεν μπορούσα να κρατηθώ. Μου ερχόταν να της ορμίσω και να της σκίσω τα ρούχα αλλά κρατήθηκα μην κάνω καμιά μαλακία και φύγει. Ξανθιά, γυμνασμένο σώμα, με όχι ιδιαίτερα μεγάλα βυζιά, αλλά στητά και απαλά.

Χωρίς πολλά προκαταρκτικά, πέσαμε στο κρεβάτι και αρχίσαμε να γλειφόμαστε. Η γκόμενα ήταν τόσο καύλα, που μου ερχόταν να τελειώσω από εκείνη την στιγμή, αλλά φοβήθηκα μην ξενερώσει και κρατήθηκα. Σιγά - σιγά την γύρισα φάτσα και άρχισα να την πηδάω από μπροστά.

Άρχισε να βογκάει σαν υστερική. Με τα νύχια της μου κατάγδαρε την πλάτη η πουτάνα. Αφού κάποια στιγμή λέω «Τι στο διάολο, πλάκα μου κάνει;» και φοβόμουν μην μπουκάρει καμιά αστυνομία μήπως σκοτώνω καμιά εδώ μέσα.

Για να μην μου κόψει φέτες την πλάτη, την γύρισα ευγενικά (όσο πιο ευγενικά μπορούσα φυσικά) για να μου δώσει κώλο. Δεν δίστασε ιδιαίτερα, οπότε αρπάζοντας την ευκαιρία της τον έχωσα. Σφιχτή, υπέροχη και προπάντων δεν μου έσφαζε την πλάτη.

Ήμασταν για κάμποση ώρα έτσι και εκεί που πίστευα ότι είναι έτοιμη να τελειώσει (και θα τελείωνα κι εγώ) ξαφνικά ξενερώνει. Εγώ νομίζω ότι συνέχισα για λίγη ώρα αλλά όταν το κατάλαβα την ρωτάω:

-    «Τι έγινε;» και μου απαντάει:

-    «Μήπως μπορείς να τον βγάλεις λίγο γιατί θέλω να κλάσω;».

Ο πούτσος μου έγινε σαν γαριδάκι από την ξενέρα. Στο κεφάλι μου στριφογύριζαν οι σκέψεις «Ριχ’ της μια στο κεφάλι» και «Άμα κλάσει θα με εκτοξεύσει;» και έτσι δεν άκουσα αν έκλασε. Αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να γαμήσω από τον κώλο για πολύ καιρό. Ίσως να μου έμεινε και ψυχολογικό.