Μάνα και κόρη (Αιμομιξία)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας. Εδώ και πολλά χρόνια θέλω πολύ να κάνω έρωτα με την μητέρα μου. Είναι όμορφη, ψηλή, και με όμορφο στήθος.

Από χρόνια μέχρι τώρα, πηγαινοέρχεται γυμνή στο σπίτι, μερικές φορές μπροστά μου. Κάθε φορά που την βλέπω ανάβω τρελά. Το μουνάκι μου υγραίνεται, οι ρώγες μου σκληραίνουν. Έχει μεγάλα βυζιά, με μεγάλες ρώγες. Θέλω τόσο πολύ να τις δαγκώσω.

Μια μέρα λοιπόν καθώς μπήκε για μπάνιο, πέταξε τα ρούχα της κα τα εσώρουχα της κάτω και μπήκε στην μπανιέρα. Την έπαιρνα μάτι από την κλειδαρότρυπα. Είχε καυλώσει και το έδειχνε.

Λίγα λεπτά αργότερα τελείωσε το μπάνιο και ήρθε στο δωμάτιο μου. Ήταν ολόγυμνη. Ήρθε προς το μέρος μου και σκύβοντας ακούμπησαν οι ρώγες της στο πρόσωπο μου. Το μουνάκι μου είχε απίστευτα υγρανθεί.

Τότε εκείνη το κατάλαβε και γύρισε και με φίλησε. Φιλιόμασταν για αρκετή ώρα. Με είχε κάνει χάλια με το κραγιόν της. Τα χείλη μου είχαν γίνει κόκκινα από το κραγιόν.

Μου έβγαλε την μπλούζα και άρχιζε να μου πιπιλάει τις ρώγες. Τις δάγκωνε δυνατά ενώ εγώ της έβαζα δάχτυλο στο μουνάκι της. Την γαμούσα τρελά και αυτή φώναζε δυνατά. Της δάγκωνα τις ρώγες της και έπαιζα μαζί τους.

Γαμιόμασταν για αρκετή ώρα. Μέχρι που ο πατέρας μου μόλις ήρθε… Τότε αμέσως, πεταχτήκαμε επάνω. Γρήγορα ντυθήκαμε και πήγαμε στον πατέρα μου. Εγώ όμως είχα ξεχάσει κραγιόν στα μάγουλά μου και στο στόμα. Με λίγα λόγια ήμουν γεμάτη σημάδια από το κόκκινο κραγιόν της.α