Η κουνιάδα μου κι εγώ (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία μου έχει να κάνει με την κουνιάδα μου. Είναι τρία χρόνια μικρότερη από τη γυναίκα μου. Δεν μπορώ να πω ότι είναι πανέμορφη αλλά έχει υπέροχες βυζάρες!

Πριν αρκετά χρόνια είχαμε μια περαστική σχέση. Βασικά την έκανα γυναίκα. Όταν έρχεται σπίτι, είναι ντυμένη όπως να ναι. Σχεδόν ποτέ δεν φοράει σουτιέν και οι υπέροχες ρωγίτσες της είναι πάντα τεντωμένες.

Ένα μεσημέρι, μόλις είχα βγει από το μπάνιο και ήμουν έτοιμος να ξαπλώσω, χτυπάει το κουδούνι. Ήταν η κουνιάδα μου. Ντυμένη όπως πάντα ‘’ελαφριά’’! Η γυναίκα μου ήταν στη δουλειά και θα αργούσε να επιστρέψει. Έξω είχε αφόρητη ζέστη. Μπήκε μέσα σχεδόν τρέχοντας και κάθισε ακριβώς απέναντι από το κλιματιστικό. Οι ρώγες της άρχισαν να μεγαλώνουν αφάνταστα γρήγορα.

Εντελώς αμήχανα τη ρώτησα αν ήθελε κάτι από την κουζίνα. Χωρίς κανέναν ενδοιασμό, άνοιξε το μπουρνούζι και άρχισε να μου χαϊδεύει τα αρχίδια. Ο πούτσος μου άρχισε να μεγαλώνει και χωρίς δεύτερη σκέψη τον έβαλε σιγά - σιγά στο στόμα της. Απορούσα πως γίνεται να χωράει όλο αυτό στο στόμα της.

Όπως καθόταν στον καναπέ, της έβγαλα το μπλουζάκι και πετάχτηκαν έξω τα υπέροχα βυζόμπαλα της. Έβαλε τον πούτσο μου ανάμεσα στα βυζιά της και άρχισε να τον παίζει σαν τρελή. Τα δάχτυλα μου έψαχναν απεγνωσμένα την στενή ροζ πίσω τρυπούλα της.

Σε χρόνο ανύποπτο, βρεθήκαμε σε στάση 69. Το μουνάκι της μύριζε υπέροχα! Το σφιχτό της κωλαράκι άρχισε να ανοίγει σιγά - σιγά. Έτρεμε από ηδονή. Είχε ήδη τελειώσει δυο φορές. Ο πούτσος μου είχε γίνει σαν κατάρτι!

Την έβαλα να καθίσει στα τέσσερα και μπήκα μέσα της με μανία. Ήθελε να ουρλιάξει από την καύλα αλλά δεν την άφηνα. Κόντευε να μου βγάλει κομμάτι από το χέρι. Το καλύτερο από όλα, ήταν όταν της τον έβαλα από πίσω. Δεν πρόλαβα να της βάλω το χέρι στο στόμα και άρχισε να ουρλιάζει και να με παρακαλάει, όχι να σταματήσω, αλλά να μπω πιο βαθιά μέσα της. Η καύλα και των δυο ήταν αφάνταστη!

Έβγαλα τον πούτσο μου από το υπέροχο κωλαράκι της και τον έβαλε με μανία στο στόμα. Κόντεψα να την πνίξω όταν τελείωσα. Δεν μπόρεσε να τα καταπιεί όλα και άρχισαν να τρέχουν πάνω στα υπέροχα βυζιά της. Σκουπίστηκε βιαστικά και έφυγε. Από τότε, όποτε βρίσκουμε ευκαιρία, δεν την αφήνουμε να πάει χαμένη...