Τον ήθελα από παντού (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 24 χρονών, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά, πλούσιο στήθος, υπέροχο πεταχτό κωλαράκι και σύμφωνα με τους πελάτες μου, η μουνάρα με τα τέλεια τσιμπούκια. Έτσι με ξέρουν στην πιάτσα.

Φαντάζομαι, θα καταλάβατε ότι είμαι πόρνη, και από τις ακριβές μάλιστα. Δεν ντρέπομαι για τη δουλειά μου, αντιθέτως μου αρέσει και δεν πρόκειται να την σταματήσω. Την Κυριακή το βράδυ λοιπόν, λίγο μετά τις εντεκάμιση ήρθε στην πιάτσα ένας θεός! Ήμουν εγώ και άλλες δυο εκείνη τη στιγμή. Δούλευα από το πρωί στο σπιτάκι εκείνη την ημέρα και τα είχα πιάσει τα λεφτά μου.

-    «Γεια σου αγοράκι! Θέλεις παρεΐτσα;», του είπα.

Μπήκα στο αυτοκίνητο του και πήγαμε στο στέκι μου.

-    «Πόσο χρεώνεις τα τσιμπούκια;!», με ρώτησε.

-    «Για πάρτη σου σήμερα είναι όλα δωρεάν...! Του είπα.

Μόλις φτάσαμε στο στέκι, με πέταξε κατευθείαν στα τέσσερα.

-    «Αφού είναι δωρεάν, να ξεκινήσουμε από πίσω...»

Και μου τον κάρφωσε με μανία στον κώλο μου!

-    «Ααααααχχχχχχχχχ! Έτσι αγοράκι, μάθε στην πουτανίτσα σου νέα κόλπα!»

Πριν τελειώσω τη φράση μου, μου τραβάει με δύναμη τα μαλλιά και με τελειώνει. Ο κώλος μου είχε φάει δεκαπέντε πούτσες εκείνη την ημέρα αλλά δεν με πείραζε. Ήθελα να γαμηθώ και χωρίς λεφτά.

Ξαπλώνει στο πάτωμα και ανεβαίνω πάνω του, βάζω το μουνάκι μου στην πούτσα του και χορεύω ρυθμικά στην αρχή, σιγά - σιγά και μετά με δύναμη πήγαινα πάνω - κάτω, ενώ αυτός μου χούφτωνε τα μπούτια και το στήθος. Ήταν ο πρώτος που μου γάμαγε το μουνί χωρίς καπότα.

Κατεβάζω το πρόσωπο μου στην πούτσα του και την παίρνω στα χέρια μου, του την έπαιξα ενώ η γλώσσα μου ήταν στα αρχίδια του. Την βάζω όλη στο στόμα μου και αυτός μου σπρώχνει το κεφάλι πιο βαθιά. Ύστερα από λίγο, με χύνει στο πρόσωπο και με τα χέρια μου να βάζω στο στόμα μου και τα καταπίνω χωρίς να αφήσω τίποτα.

Έρχεται κάθε Κυριακή στις εντεκάμιση και πηδιόμαστε χωρίς λεφτά, και σήμερα που έφτασε η μέρα του ετοιμάζω ένα δωράκι.

Σας αφήνω γιατί πάω να ρουφήξω καυλιά, που ξέρεις μπορεί να έχω ρουφήξει και το δικό σου ή να το ρουφήξω κάποια μέρα… Σας χαιρετώ πουτσαράδες και τις υπέροχες μουνάρες που διαβάζουν την ιστορία μου τώρα!