Με τον μπαμπά του (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με τον Γιώργο διατηρούσαμε μια όχι ερωτική, αλλά σεξουαλική σχέση. Δηλαδή ξέσπαγα τις ανώμαλες καύλες μου επάνω στο καλοθρεμμένο και ώριμο καυλί του. Δεν είμαι γκέι, θα έλεγα ότι είμαι bi αλλά και πάλι αυτή η καύλα για άνδρες δεν μου έρχεται συχνά οπότε, ας πούμε ότι είμαι bi.

Ο Κυρ-Γιώργος, έτσι όπως τον αποκαλούσα όταν ήμασταν μαζί με τον γιο του, τον καλύτερο μου φίλο, είναι ψηλός, γεροδεμένος 45άρης, μαυρομάλλης με καρφάκια μαλλιά, αδύνατο αλλά ωραίο σώμα, δεν έχει σχέση με γκριζομάλληδες της ηλικίας του.

Θα μπορούσα να επεκταθώ στο πως άρχισε η σχέση αυτή αλλά βαριέμαι και θα βαρεθείτε και εσείς αν αρχίσω να σας λέω. Λοιπόν είχα καύλες για αντρικό καυλί, όπως σας είπα με έπιαναν σπάνια αλλά όταν με έπιαναν ήθελα να κορέσω την ανώμαλη πείνα μου. Έτσι κάλεσα στο κινητό τον Γιώργο. Εκείνος απάντησε με την βραχνή καυλωτική φωνή του. Του είπα τι ήθελα και είπε:

-    «Πάμε μια βόλτα με το αμάξι».

Μέσα σε λίγα λεπτά έφτασε στο σπίτι μου. Α, ξέχασα. Εγώ είμαι 19 ετών. Μπήκα στο αυτοκίνητο… «καλησπέρα» είπαμε ο ένας στον άλλον και κινήσαμε για την δυτική παραλία (εδώ στην επαρχία είναι μια παραλία που πάνε και γαμιούνται χωρίς ενοχλήσεις).

Στον δρόμο δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Η καύλα έβραζε ανάμεσα μας.. πάρκαρε πίσω από τις καλαμιές (το καλύτερο σημείο της παραλίας). Περίεργο που κανείς δεν το είχε πιάσει ακόμα…

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, έλυσε την λουρίδα του κι εγώ έπεσα στα μπούτια του. Έπιασα εκείνο το ώριμο χοντρό καυλί και άρχισα να του ρουφάω αμέσως. Ο Γιώργος δεν βογκούσε, προφανώς ήταν μαθημένος. Πρώτα ρουφούσα το χοντρό κεφάλι, μετά όλο το καυλί.

Το έβγαλα, άρχισα να γλείφω γύρω από το πουτσοκέφαλο. Ο Γιώργος με έσπρωχνε πάνω. Άρχισα πάλι να το ρουφάω… όλο μέσα. Έγλειψα τα τριχωτά μπαλάκια του, και σκεφτόμουν με ανωμαλία ότι από εδώ βγήκε ο καλύτερος μου φίλος.

Η πίπα θα κράτησε μισή ώρα μέχρι που έχυσε μέσα στο στόμα μου, και με άφησε σπίτι.