Με τρία καυλιά (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Από άλλες ιστορίες που έβαλα, είδα την ανταπόκριση, και επικοινώνησα με αρκετά παιδιά. Συναντηθήκαμε και τους πήρα τσιμπούκια. Αυτό όμως που μου έμεινε στο μυαλό ήταν αυτό που θα σας πω:

Πριν μερικές μέρες μου έστειλε μήνυμα ένας τύπος που είχε ένα φίλο και γούσταραν να του πάρω μαζί τσιμπούκι. Με καύλωσε η ιδέα των δυο πούτσων και είπα να βρεθούμε στο γραφείο που δουλεύω που είμαι μόνος μετά τις τέσσερις.

Συναντηθήκαμε στον Πειραιά και αμέσως καυλώσαμε όλοι. Ο ένας ήταν γύρω στα 35 παντρεμένος κοντός αλλά γεροδεμένος και ο άλλος γύρω στα 50 χωρισμένος σωματώδης με μεγάλο φούσκωμα στο παντελόνι.

Χαιρετηθήκαμε και είπαμε να πάμε στο γραφείο. Τότε ο πενηντάρης μου είπε ότι λίγο πιο κει ήταν ένας φίλος του συνομήλικος που του άρεσε να βλέπει και να βαράει μαλακία. Συμφώνησα και πήγαμε στο γραφείο. Έκατσα στο πάτωμα, τους χάιδεψα το παντελόνι, έβγαλα τα καυλιά τους και άρχισα να τα γλείφω. Ο ένας είχε κοντό και χοντρό καυλί και ο πενηντάρης ένα ωραίο πούτσο.

Την ίδια ώρα ο τρίτος είχε βγάλει το καυλί του και το έπαιζε με μανία ενώ χάιδευε τα αρχίδια των δυο άλλων. Σε κάποια φάση, ενώ έγλειφα ήρθε δίπλα μου, μου έπιασε το χέρι και το έβαλε στο καυλί του. Έπαιζα το καυλί του και ταυτόχρονα έπαιζα το καυλί του 35άρη. Ο πενηντάρης μου έδινε πουτσοσκάμπιλα και μετά από λίγο έχυσε στη μάπα μου.

Μετά από λίγο, ο άλλος έχυσε στο χέρι μου και ο 35άρης στη μάπα. Είχανε καυλώσει τόσο πολύ, που όλοι πασαλειφτήκαμε με χύσια. Φεύγοντας είπαμε όποτε μπορούμε να τα λέμε. Από τις πολλές καύλες τράβηξα και μια μαλακία μετά που το σκεφτόμουν.