Το τρίο στο σχολείο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Όλα άρχισαν πριν δυο χρόνια χάρη σε μια απουσία. Ήταν 3η ώρα όταν ο καθηγητής μου είπε να βγω επειδή έκανα φασαρία.

Όταν βγήκα έξω, αντίκρισα στο απέναντι παγκάκι δυο συμμαθητές μου. Πήγα και τους ρώτησα αν θέλουν να κάνουμε κανένα τσιγάρο στις τουαλέτες και αυτοί συμφωνήσαν μαζί μου.

Μπαίνοντας μέσα μαζί με τους άλλους δυο ένιωσα κάπως διαφορετικά αλλά δεν τους το είπα. Εκείνοι άρχισαν για πλάκα να με πειράζουν λέγοντας μου πρόστυχα λόγια. Εγώ έκανα ότι με πείραζε αλλά κατά βάθος φτιαχνόμουν…

Εκείνοι εντελώς ξαφνικά, άρχισαν να με χαϊδεύουν και να με χουφτώνουν. Κάποιες στιγμές γίνονταν πολύ βίαιοι μαζί μου. Μετά από λίγο, ο ένας έβγαλε την μπλούζα του. Το κορμί του ήταν στιβαρό και καλογυμνασμένο, ενώ ο άλλος είχε βγάλει έξω την καλοπεριποιημένη ψωλή του.

Χωρίς καν να το καταλάβω είχα πέσει στα γόνατα μου, και ένιωθα δυο υπέροχα και φουσκωτά καυλιά στο στόμα μου. Στην αρχή τα ένιωθα μαλακά… σιγά - σιγά όμως, άρχισαν να σκληραίνουν. Εγώ συνέχισα να τα γλείφω με λαχτάρα και μανία. Δεν ήξερα τι έκανα, όμως μου άρεσε.

Έπειτα, με σήκωσαν και με γύρισαν στον τοίχο. Ο ένας άρχισε να με γδύνει και ο άλλος να με χουφτώνει. Εγώ προσπαθούσα να αντισταθώ αλλά η ηδονή ήταν πολύ μεγάλη. Σε λίγα λεπτά και χωρίς να το καταλάβω, ένιωσα ένα δάχτυλο γύρω από την κωλοτρυπίδα μου. Ξαφνικά, ένιωσα το μεγάλο του καυλί να μπαίνει στον ζουμερό μου κώλο και να μου φωνάζει:

-    «Πάρτα μωρή καριόλα!!!»

Ο πόνος ήταν αβάσταχτος αλλά δεν αντιστάθηκα και άρχισα να τους φωνάζω:

-    «Πιο βαθιά! Πιο βαθιά!!!»

Και εκείνος μου έκανε την χάρη… ο πούτσος του έφτασε μέχρι το κόκκαλο. Μετά από λίγη ώρα, μου ζήτησε να γυρίσω να του την πιάσω, και να τους την παίξω. Μετά από λίγα λεπτά αχόρταγου παιξίματος, είδα το πρόσωπο του να κοκκινίζει και να αγκομαχεί.

Σε λίγο, χωρίς να το καταλάβω, τα χέρια μου και το πρόσωπο μου είχαν γεμίσει με ατελείωτο καυτό ψωλόχυμα.  Άρχισα να τα γλείφω με ευχαρίστηση και να τα καταπίνω με ευχαρίστηση…  Επιτέλους, είχε γίνει αυτό που ήθελα και πάντα το έκρυβα! Είχα γίνει η πουτάνα δυο φίλων μου.

Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη και συνιστώ σε όλους όσους διαβάσουν αυτή την εμπειρία μου, και με την προϋπόθεση να έχουν καλή παρέα, να το επιχειρήσουν.

Ευχαριστώ.
Γιάννης