Με ξεπαρθένιασε η θεία μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η θεία μου είναι 52 χρονών. Μια γλυκιά γυναίκα, ψηλή, μελαχρινή με πλούσιο στήθος, έμορφες γυναικείες καμπύλες και μεγάλο κωλαράκι. Όταν ήμουν μικρός πολλές φορές έμενα σπίτι της τα σαββατοκύριακα. Με έβαζε τα βράδια πριν κοιμηθώ και με έκανε μπάνιο, από μωρό μέχρι τώρα.

Τώρα πια όμως κάποια πράγματα είχαν αλλάξει. Εγώ έψαχνα σιγά - σιγά τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό και είχα αρχίσει να αυνανίζομαι εδώ και λίγο καιρό. Εκείνη είχε την συνήθεια, όταν με έκανε μπάνιο να μου σαπουνίζει καλά - καλά το πέος. Τότε ήμουν παιδί και δεν καταλάβαινα. Τώρα πια όμως, με το πρώτο άγγιγμα της θείας άρχισα να καυλώνω και το πέος το άτριχο να μεγαλώνει.

Η θεία χαμογελούσε καθώς μου κατέβαζε το πετσάκι και το σαπούνιζε. Η θεία φορούσε ένα νυχτικό που τόνιζε τις πλούσιες καμπύλες της. Ειδικά τα μεγάλα της στήθια. Είχε βραχεί από το ντους και διέκρινα με τρόπο τις μεγάλες τις ρώγες.

Δεν άντεξα και πολύ... Από το απαλό της χάιδεμα έχυσα πάνω στο χέρι της. Εκείνη έκανε λες και δεν έγινε τίποτα…! Με ξέβγαλε, με σκούπισε, και με έβαλε να κοιμηθώ. Από εκείνον τον καιρό, αυτό γινόταν κάθε σαββατοκύριακο. Με έκανε μπάνιο και με χάιδευε μέχρι που τελείωνα. Απίστευτη εμπειρία!

Μια μέρα γδύθηκε και μπήκε κι αυτή στο μπάνιο. Πρώτη φορά έβλεπα μια γυναίκα γυμνή. Θυμάμαι ακόμα το καλλίγραμμο κορμί της, τα μεγάλα της στήθια, το καλοξυρισμένο της μουνάκι και τον μεγάλο αλλά πεταχτό της κώλο. Με χάιδευε για ώρα. Το πουλάκι μου έσταζε τώρα από την καύλα γι’ αυτήν.

Έσκυψε και ενώ την έλουζε το νερό από το ντους, πήρε το πουλάκι μου στο στόμα και άρχισε να το πιπιλάει αργά και βασανιστικά. Απίστευτη εμπειρία για μένα. Ένιωθα τέλεια. Είχα καυλώσει πολύ και δειλά - δειλά άρχισα να την χαϊδεύω όπου έβρισκα. Στην αρχή στα μεγάλα της βυζιά και στην συνέχεια στο καλοξυρισμένο της μουνάκι.

Βγήκαμε από το ντους και πήγαμε στο κρεβάτι της. Ξάπλωσα και συνέχισε να μου πιπιλάει το πουλί. Ανέβηκε από πάνω μου. Φώναξα από την ηδονή και με φίλησε στο στόμα. Πονούσα… ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Μου άρεσε... Άρχισε να κουνιέται ενώ εγώ είχα χαζέψει από τις βυζάρες της που πήγαιναν πάνω - κάτω, αριστερά - δεξιά. Μούγκριζε...

-    «Σ’ αρέσει;», μου έλεγε.

Εγώ δεν μιλούσα καθόλου. Το ευχαριστιόμουν αφάνταστα. Δεν άντεξα πολύ. Σε λίγο έχυσα μέσα στο μουνάκι της. Ακόμα θυμάμαι που φώναξα από απέραντη ηδονή. Ξάπλωσα και με πήρε ο ύπνος πάνω στις βυζάρες της. Από τότε, κάθε σαββατοκύριακο περνούσαμε έτσι με την θεία.

Αυτό κράτησε έξι περίπου χρόνια μέχρι και που τελείωσα τη θητεία μου στον στρατό. Ακόμα και σήμερα αλλά αραιά και που γιατί είμαι αρραβωνιασμένος, όποτε περνάω να την δω κάνουμε έρωτα. Λες και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Την θέλω και με θέλει ακόμα όπως τότε...