Πολλαπλοί οργασμοί (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Παίδαρος ίσα με εκεί πάνω. Ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί, ωραίος πούτσος! Τι άλλο χρειάζεται μια γυναίκα στο κρεβάτι της;

Αυτός, ολόγυμνος, ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι. Εγώ, ολόγυμνη, από πάνω του. Φιλούσα και ζουλούσα το πρόσωπό του, το λαιμό του, τους ώμους του, το στήθος του, τις μασχάλες του και προχωρούσα αργά προς τα κάτω.

Όταν τα φουσκωμένα στήθη μου άγγιξαν την πιο ευαίσθητη ερωτογενή περιοχή του, ένιωσα τον πούτσο του να μεγαλώνει ανάμεσα στα δυο βυζιά μου. Μου φώναξε:

-    «Σφίξε τον πούτσο μου με τα βυζιά σου».

Έπιασα από το πλάι τα δυο βυζιά μου και έσφιξα ανάμεσά τους τον πούτσο του. Η καύλα και των δυο μας στο ζενίθ. Γοργά ανεβοκατεβάσματα του πούτσου του ανάμεσα στα βυζιά μου με ολοένα επιταχυνόμενο ρυθμό, ενώ του τον έσφιγγα με τα βυζιά μου με δύναμη.

Βογκούσαμε κι οι δυο από ηδονή. Στο αποκορύφωμα του οργασμού μας, σαν βλήματα πολυβόλου, είδα να εκτοξεύεται το σπέρμα του και να μουσκεύει το πρόσωπό μου. Έχυνα κι εγώ και μούσκευα το κρεβάτι.

Σε λίγο αλλαγή φρουράς. Εγώ στα τέσσερα κι εκείνος να μου χώνει όλο τον πούτσο του βαθιά μέσα στον κώλο μου. Νέες απογειώσεις, νέα βογγητά ηδονής, νέα εκσπερμάτωση βαθιά μέσα μου, ενώ τα χύσια μου μουσκεύανε ξανά το κρεβάτι..

Αχόρταγος ο παίδαρος από γαμήσι, αχόρταγη κι εγώ να με γαμάει, μπήκαμε σε λίγο στην τρίτη φάση. Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι. Κι ο παίδαρος από πάνω μου να μου χώνει την πουτσάρα του στο μουνί μου.

Ένιωθα όλο το σώμα του να εφάπτεται σε όλο το μήκος του με το δικό μου και τον πούτσο του βαθιά μέσα μου και απογειωνόμουν μέχρι τον έβδομο ουρανό. Νέες απανωτές δονήσεις, νέοι οργασμοί, νέα βογγητά ηδονής. Τρεις ώρες κράτησε αυτό το δυναμικό τριπλό γαμήσι...