Με τον κούκλο ταξιτζή (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ένα βραδάκι σταμάτησα ένα ταξί για να με πάει σπίτι. Κατά καλή μου τύχη ο ταξιτζής ήτανε νεαρός, πολύ σέξι, σωστός κούκλος! Τέτοια κελεπούρια δεν τα αφήνω εγώ ανεκμετάλλευτα.

Κάθισα στο πίσω κάθισμα και έριξα αμέσως τα δίκτυα μου. Ανέβασα όσο μπορούσα το φόρεμα μου για να φαίνονται οι γάμπες μου και άνοιξα όσο μπορούσα το ντεκολτέ μου για να φαίνονται πιο πολύ τα στήθη μου. Και για να τον κάνω να κοιτάει πίσω να με βλέπει μέσα από το καθρεφτάκι, του έριξα στη μάχη ένα καταιγισμό ερωτήσεων.

-    «Πόσο καιρό έχετε που κάνετε τον ταξιτζή; Ξέρετε, σας ρωτάω γιατί μου φαίνεστε πολύ νέος. Φυσικά και ωραίος! Από πού είστε; Φυσικά δεν είστε παντρεμένος, αλλά μήπως έχετε κορίτσι; Γκόμενα; Πού μένετε; Μένετε μακριά;», και άλλα πολλά.

Με τις απαντήσεις του, αλλά και με τη λαγνεία που ζωγραφιζόταν στο πρόσωπό του ενώ με έβλεπε μέσα από το καθρεφτάκι, δεν είχα πια καμιά αμφιβολία ότι με γούσταρε όσο τον γούσταρα κι εγώ. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να κάνω την τελική επίθεση για την κατάληψη του κάστρου.

-    «Ξέρετε, θα ευχαριστιόμουν πολύ αν ερχόσασταν καμιά μέρα στο διαμέρισμά μου να πίναμε μαζί κανένα ποτό. Και τώρα ακόμα, αν έχετε το χρόνο…», είπα.

-    «Θα βρω μέρος να παρκάρω και θα έρθω τώρα…», μου απάντησε με την ίδια όρεξη και λαγνεία που του απηύθυνα κι εγώ την πρόσκλησή μου.

Φτάσαμε στο σπίτι μου και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο του είπα ότι θα τον περίμενα και του έδωσα τον αριθμό του διαμερίσματος. Ανέβηκα στο διαμέρισμά μου, έβγαλα τα ρούχα μου, αλείφτηκα ένα άρωμα διεγερτικό, έριξα απάνω μου μια λεπτή ρόμπα, ετοίμασα ένα δίσκο με ένα μπουκάλι τζιν, δυο ποτηράκια και ξηρούς καρπούς, τον τοποθέτησα πάνω στο τραπεζάκι στο καθιστικό και τον περίμενα…

Σε λίγο χτύπησε το κουδούνι και του άνοιξα. Είχαμε πια κουβεντιάσει αρκετά, γνωρίσαμε ο ένας τον άλλο και δεν χρειαζόμασταν πια περισσότερα λόγια. Ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα σώματά μας. Και με έκαιγε η περιέργεια να τον δω τσίτσιδο μπροστά μου..

Απάνω στο δεύτερο ή τρίτο ποτό κι ανάμεσα σε αγκαλιάσματα, φιλιά κι ερωτικά παιγνίδια, πετάξαμε τα ρούχα από πάνω μας και μείναμε κι οι δυο τσίτσιδοι.. Ήταν ένα καλλιτέχνημα εφηβικού σώματος, με ένα μεγάλο προτεταμένο πούτσο φουσκωμένο στο ζενίθ. Τρελαίνομαι, να ξέρετε, για μεγάλους πούτσους και ωραίους παρτενέρ...

Αγκαλιασμένοι πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και ριχτήκαμε ακάθεκτοι στο κρεβάτι.. Χαιρόμασταν ο ένας το κορμί του άλλου με όλους τους τρόπους που καταγράφονται στα σεξουαλικά μενού.

Δυο ολόκληρες ώρες κράτησε η σεξουαλική κραιπάλη μας. Την επιστεγάσαμε με ένα ζεστό ντους που κάναμε μαζί. Και πριν αποχωριστούμε ανταλλάξαμε τις κάρτες μας με τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα μας. Με την υπόσχεση να τηλεφωνιόμαστε και να συνευρισκόμαστε συχνά…