Πως ξέσκισα τη μουνάρα της (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Με λένε Ν… και είμαι δεκαοκτώ χρονών. Μια μέρα, στην ώρα του μαθήματος μου ερχόταν να κοιμηθώ… τέτοια βαρεμάρα. Κοίταζα στα πίσω θρανία και ξαφνικά είδα την καλύτερη και ωραιότερη μουνάρα της τάξης να με κοιτάει και να μου κάνει πονηρά νοήματα. Όπως καταλαβαίνετε αμέσως η ψωλή μου έγινε κάγκελο.

Χωρίς να χάσω λεπτό ζητάω από τον καθηγητή να πάω στην τουαλέτα. Η μουνάρα μετά από λίγο ζήτησε να πάει κι αυτή. Συναντηθήκαμε στις τουαλέτες και κατευθείαν άρχισα να την γδύνω. Πρώτα έβγαλα την πολύ κολλητή της μπλούζα, η οποία τόνιζε τα μεγάλα της μπαλκόνια με τις πρησμένες ρώγες, γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά δεν φορούσε σουτιέν.

Μετά έβγαλα το κολλητό παντελόνι της και αποκαλύφθηκε ένα μικροσκοπικό τάνγκα που έκρυβε μέσα του ένα μουνάκι, του οποίου τα μουνόχειλα ήταν τόσο πρησμένα και σκληρά από την καύλα, που ξεχώριζαν εύκολα ακόμη και όταν φορούσε το παντελόνι.

Μετά της έβγαλα το μικροσκοπικό τάνγκα και είδα επιτέλους το υπέροχο σφιχτό μουνάκι που έκρυβε τόσο καιρό χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι. Άρχισα να της γλείφω τις πρησμένες ρώγες της, και της έκανα και ένα υπέροχο γλειφομούνι. Μετά έβαλα το κωλοδάχτυλο μου στην κλειτορίδα της και το γυρνούσα γύρω - γύρω. Και ξαφνικά, εκεί που το γύριζα φωνάζει:

-    «Όπα! Εκεί! Όχι εκεί! Εκεί! Εκεί!!! Πάτα κι άλλο! Κι άλλο!»

Εκεί ήταν το αποκορύφωμα και αφού έχυσε μου άνοιξε το φερμουάρ, έβγαλε έξω τον πούτσο μου και άρχισε να τον γλείφει τρελά. Αυτό συνεχίστηκε για κανένα πεντάλεπτο. Όταν πια τελείωσε με την πίπα, σειρά είχε το γαμήσι. Την ξέσκισα στην κυριολεξία! Όταν της τον έβαζα φώναζε:

-    «Βάλτο πιο βαθιά! Πιο βαθιά! Τον Θέλω Όλο! Όλο!»

Και όταν ήμουν πια κοντά στην έκρηξη, τον έβγαλα έξω και άρχισα να τον παίζω τρελά. Πριν καλά - καλά αρχίσω όμως να τον παίζω, έσκυψε, μου τον πήρε στο στόμα της και μου έκανε ένα τέτοιο γλείψιμο που μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα είχα χύσει το πηχτό μου υγρό μέσα στο λαρύγγι της, το οποίο και κατάπιε όλο. Μετά αφού ντυθήκαμε βιαστικά, γυρίσαμε στην τάξη. Από τότε οπότε βρίσκουμε ευκαιρία ξεσκιζόμαστε στο γαμήσι και στις πίπες.

ΥΓ.: Ξέχασα να σας πω την τιμωρία μας, γιατί όπως και οι περισσότεροι θα ξέρετε ότι ωραίο και καλό έχει και την τιμωρία του. Αυτή η τιμωρία που φάγαμε ήταν μια απουσία για τη μουνάρα και μια απουσία για μένα, επειδή αργήσαμε να γυρίσουμε στην τάξη.

Επειδή όμως η τιμωρία ήταν μικρή, πήραν θάρρος κι άλλοι πουτσαράδες και μουνάρες και άρχισαν να ξεσκίζονται καθημερινά στις τουαλέτες. Ένα μήνα μετά την αρχή του ξεσκίσματος που έκανα στην μουνάρα οι τουαλέτες θύμιζαν μπουρδέλο με τα τόσα χύσια που υπήρχαν στο πάτωμα και στους τοίχους.