Δυο άγνωστοι και ο ταξιτζής (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Είμαι 28 ετών. Η ιστορία μου αρχίζει όταν συναντήθηκα με δυο κυρίους (που είχα γνωρίσει στο τσατ) πριν λίγους μήνες στην περιοχή των Εξαρχείων. Ο ένας μου ζήτησε να τον ακολουθήσω σε ένα σκιερό μέρος δίπλα στην είσοδο όπου με έβαλε να γονατίσω και μου έδεσε με μια χειροπέδη τα χέρια ψηλά στα κλαδιά του δέντρου.

Άνοιξε το φερμουάρ και μου έχωσε το τεράστιο όργανο του στο στόμα. Ζαλίστηκα αλλά δεν φάνηκε να τον ενδιαφέρει. Όταν τελείωσε το πρόσωπο μου ήταν υγρό από το σπέρμα του. Έφυγε και σε λίγο ξαναήρθε μαζί με τον άλλο Κύριο που με χαστούκισε και κατέβασε μέχρι τα γόνατα το στενό κολάν που φορούσα. Έβαλε δυο δάχτυλα μέσα στο μουνί μου και φώναξε στο άλλο κύριο:

-    «Είναι μούσκεμα το πουτανάκι!»

Σε λίγο μια κυρία φάνηκε και άρχισε να γελάει. Τότε ο δεύτερος κύριος την άρπαξε και άρχιζε να την χαϊδεύει βίαια κάτω από την κοντή της φούστα. Την έβαλε να σκύψει μπροστά μου και αφού την κρατούσε γερά νομίζω την γάμησε πισωκάπουλα. Πονούσε το στήθος μου από την καύλα και παρακαλούσα τον άλλο κύριο να με πάρει και εμένα.

Αυτός με χαστούκισε και λύνοντας με, με τράβηξε μέχρι το δρόμο όπου και με έβαλε σε ένα ταξί. Είπε στον ταξιτζή να μας πάει στον Βοτανικό αλλά ότι δεν είχε λεφτά να τον πληρώσει και ότι αν ήθελε να με πηδήξει για να κάνουμε την διαδρομή.

Ο ταξιτζής έβαλε μπροστά και σε ένα ερημικό μέρος σταμάτησε, και αφού με κατέβασαν κάτω μου έχωσαν τα όργανα τους στο στόμα μετά με έριξαν κάτω και με πήραν από μπροστά και από πίσω. Έχυσα πολλές φορές κι αυτοί έχυσαν στο πρόσωπο μου.

Όταν τελείωσαν ο κύριος με ρώτησε που είναι το σπίτι μου και είπε στον ταξιτζή να μας πάει εκεί. Φτάσαμε και αφού κράτησε τα ρούχα μου, με άφησε να κατέβω και να πάω στο σπίτι μου. Κύριε τώρα που διαβάζετε αυτές τις γραμμές ελπίζω να είστε τόσο χαρούμενος όσο και εγώ…