Το καλύτερο γαμήσι με βάζελο (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η ιστορία μου εξελίχθηκε ένα απόγευμα Κυριακής της περσινής ποδοσφαιρικής χρονιάς. Κάθε Κυριακή μέναμε μέσα επειδή ο δικός μου (βάζελος) δεν έχανε αγώνα του ΠΑΟ. Ένα απόγευμα, ήθελα με κάποιο τρόπο να του αποσπάσω την προσοχή.

Έκανα ένα τέλειο μπάνιο, έβαλα λάδι στο σώμα και φόρεσα το μπουρνούζι. Τον πλησίασα και ομολογώ ότι ήμουν πολύ καυλωμένη. Εκείνος δεν έπαιρνε το βλέμμα από τον αγώνα. Τότε του λέω:

-    «Σε πάω στοίχημα ότι θα είμαι το γούρι σου... άσε με να στο αποδείξω».

Άρχισα να χαϊδεύομαι μπροστά του (το στήθος μου είναι μεγάλο και στητό -4άρι και το μουνί μου αποτριχωμένο σκέτη καύλα)! Είδα ότι άρχισε να του σηκώνεται ο πούτσος. Με κοίταζε ξελιγωμένος. Του κατέβασα το μποξεράκι και τον πήρα όλο βαθιά στο στόμα μου. Ήταν χοντρός και υγρός. Το μουνί μου έσταζε και ήθελε απεγνωσμένα να χωθεί μέσα του η ψώλα του η καυλωμένη.

Εκείνη την ώρα βάζει γκολ η ομάδα του και ο δικός μου πετάει τα ζεστά του χύσια στο στόμα μου και μου λέει:

-    «Κάταπιε τα μωρή πουτάνα καυλιάρα! Τώρα θα φας άγριο ξέσκισμα!»

Άλλο που δεν ήθελα. Ήμουν το γούρι του και τώρα τρελάθηκε. Μου πετάει το μπουρνούζι και με ανεβάζει στον καναπέ από πάνω του και μου τον καρφώνει άγρια. Άρχισα να ουρλιάζω από την καύλα.

-    «Ναι! Ξέσκισε με την καριόλα! Γάμα με, με λύσσα!»

Και με άκουσε όλη η πολυκατοικία!

-    «Ούρλιαξε κι άλλο που σε σκίζω με τον πούτσαρό μου το χοντρό μουνάρα μου!»

Ούρλιαζε κι εκείνος. Με σήκωνε μέσα - έξω με μανία και μου κάρφωνε τον πούτσο στο μουνάκι μου και εκείνο γλίστραγε. Μεγάλη καύλα λέμε..! Μου ρούφαγε τις βυζάρες και μου έχωνε τη γλώσσα στο στόμα τόσο βαθιά. Και πριν προλάβω να πω ότι χύνω, αρχίσαμε να βογκάμε γρήγορα και οι δυο και ουρλιάζαμε:

-    «Χύνωωωωωωω!!!!

Και εκείνος:

-    «Πάρτα μωρή πουτάνα, γαμημένη! Από παντού»!

Και μου πέταξε τόσα χύσια, που έσταζα όταν τον ξεκαβάλησα. Τότε ο ΠΑΟ έβαλε και το 2ο γκολ και καθάρισε το ματς. Εκείνο το βράδυ έγινε της καριόλας. Με ξέσκισε από παντού από την καύλα... και αυτό γίνεται κάθε φορά την ώρα που παίζει η ομάδα του... Τ.