Γαμήσια σε απόμερη παραλία (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Γεια σας, με λένε Γιώργο είμαι 22 ετών και θα μοιραστώ μαζί σας αυτό που έζησα το καλοκαίρι.

Το φετινό καλοκαίρι που μόλις πέρασε, πήγα μαζί με τη γκόμενα μου τη Λαμπρινή για διακοπές και πιο συγκεκριμένα για κάμπινγκ, σε μία απόμερη παραλία στη νότια Κρήτη για λίγες μέρες.

Αφού πήραμε όλο μας τον εξοπλισμό και ότι άλλο απαραίτητο χρειαζόμασταν, κατεβήκαμε με τα πόδια σε αυτή την όμορφη και εντελώς απόμακρη παραλία με τα πεντακάθαρα κρυστάλλινα νερά και βότσαλα.

Στήσαμε τις σκηνή μας, φτιάξαμε τα πράγματά μας, κάναμε μια μικρή βόλτα στο κοντινό παραθαλάσσιο χωριό, και μετά γυρίσαμε για να κάνουμε το μπάνιο μας στη θάλασσα.

Εγώ είμαι λάτρης του γυμνισμού όπως και η κοπέλα μου και έτσι κάναμε μπάνιο και κάμπινγκ με αδαμιαία περιβολή.  Εδώ ήταν που άρχισαν οι καύλες και των δυο μας στα φιλιά μέσα στο νερό…

Ο πούτσος μου φούσκωσε τόσο πολύ… κάναμε υποβρύχιο σεξ ενώ μετά που βγήκαμε συνεχίσαμε πιο άγρια, έχοντας και τον καυτό ήλιο από πάνω μας.

Μη ανησυχείτε όμως η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Μετά αφού ψηθήκαμε από τον ήλιο και μαυρίσαμε ακόμη και τα κρυφά μας μέρη, το ξανακάναμε το βράδυ μέσα στο αντίσκηνο.

Ο 18 εκατοστών πούτσος μου έτοιμος να πάρει φωτιά, από το απολαυστικό τσιμπούκι που μου έκανε η Λαμπρινή, και της το ανταπέδωσα με τη στάση 69, με ένα γλειφομούνι τόσο αποθεωτικό που σίγουρα πετούσε στα σύννεφα από την καύλα, ενώ η πίπα συνεχίστηκε με γερούς ρυθμούς.

Ύστερα της έχωσα την ψωλάρα μου στο υγρό θεσπέσιο μουνάκι της και βόγκαγε από την καύλα η γκόμενα μου ώσπου έχυσα μέσα της και στο στόμα της.

Αυτή ήταν ακόμη μία από τις φοβερότερες εμπειρίες με το κορίτσι μου... Αλλά τώρα προέκυψε και κάτι άλλο, και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από το ότι δυστυχώς είχα ξεχάσει να πάρω τα προφυλακτικά μαζί μου και τώρα η κοπέλα μου είπε ότι είναι έγκυος 2 μηνών.

Συνέβη και το ατύχημα -άθελά μου- άλλωστε το έχουμε ξαναπάθει και άλλη φορά.