Το τρελόμουνο το κουνιαδάκι μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η γυναίκα μου έχει μια αδελφή η οποία είναι τρελή καύλα. Στο παρελθόν τράβαγα τρελές μαλακίες για πάρτη της. Μόνο που την έβλεπες τρελαινόσουν. Αδύνατη με πλούσιο στήθος, μακριά πόδια και καυλιάρικο βλέμμα.

Ήταν και εκείνη παντρεμένη με έναν ‘’ρούκουνα’’ αρκετά εύπορο που της χάριζε όμως την ζωή που ήθελε. Αυτός όμως είχε και γκόμενες όπου τον έπιασε με μια και τον χώρισε, αφού όμως του πήρε αρκετά.

Η σχέση μας ήταν τυπική. Εκείνη άρχισε βέβαια να ξοδεύει την διατροφή της σε γυμναστήρια , spa κτλ. Στην ουσία άρχισε να προσέχει τον εαυτό της πάρα πολύ. Αυτή βέβαια δεν έλεγε και τα καλύτερα για μένα. Δηλαδή ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι, θα σε κερατώσει και εσένα.

Μια μέρα που πήγα τον γιο μου στο σπίτι λόγω του ότι τα παιδιά μας έκαναν πολύ παρέα, της μίλησα και της είπα ότι δεν είναι σωστό να μας βάζει όλους στο ίδιο καζάνι. Μου είπε τα ίδια και σε μένα. Τότε νευριασμένος της είπα:

-    «Μάλλον σου έχει λείψει το γαμήσι και συμπεριφέρεσαι έτσι».

Εκείνη μου απάντησε:

-    «Θα σου έλεγα τώρα τίποτα, αλλά έχε χάρη που είναι μπροστά τα παιδιά».

-    «Πάμε στο δωμάτιο να μου πεις…»

Φεύγουμε από το σαλόνι και πάμε στο δωμάτιο της. Κλείνει την πόρτα.

-    «Για πες μου…»

-    «Όλοι οι άντρες ίδιοι είσαστε. Μόλις δείτε φούστα, τρέχετε!»

-    «Εξαρτάται την φούστα. Ας του έκανες του άντρα σου αυτά που ήθελε για να μην σε κεράτωνε».

Μου ρίχνει ένα χαστούκι. Την αρπάζω από τα χέρια και την κολλάω στον τοίχο. Είμαστε σχεδόν κολλητά. Την πιέζω. Ο πούτσος είναι ήδη σε πλήρη στύση. Αρχίζω να την φιλάω. Προς έκπληξη μου ανταποκρίνεται αμέσως! Με το χέρι μου σηκώνω το φόρεμα της και το βάζω στο κιλοτάκι της.

Πιάνω το ξυρισμένο μουνάκι της. Τα μουνόχειλα της είναι μούσκεμα. Τα τραβάω. Μουγκρίζει από την καύλα στο αφτί μου. Της χώνω τα δάχτυλα μου μέσα βαθιά. Έχει παραλύσει. Την γυρνάω. Της κατεβάζω την κιλότα και της ανοίγω τα πόδια. Με το στόμα της τραβάω τα μουνόχειλα. Αρχίζω να την γλείφω. Πινελιάζω το μουνάκι της.

Με τα χέρια μου ανοίγω τα κωλομέρια της και την γλείφω. Ξαφνικά ακούμε φωνές από τα παιδιά. Ντυνόμαστε γρήγορα και πάμε μέσα. Την ίδια ώρα κτυπάει το κινητό μου. Η γυναίκα μου με ρωτάει γιατί αργώ.

-    «Έρχομαι!», απαντώ.

Την κοιτάζω, και χωρίς κουβέντα φεύγω.