Ο γέρος με την καπαρντίνα και το καπέλο (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Η παρακάτω ιστορία γραμμένη σε τρίτο πρόσωπο είναι αληθινή πέρα ως πέρα.

Ήταν κάποτε σε ένα πορνοσινεμά. Ο Γ. είχε πάει να μαλακιστεί κοιτάζοντας την τσοντοταινία, ως συνήθως. Αν ήταν και τυχερός θα βρισκόταν κάποιος καλός άνθρωπος που θα τον έπαιρνε μάτι την ώρα που έπαιζε το καυλί του και θα ‘βαζε ένα χεράκι.

Και πράγματι έτσι έγινε. Όχι όμως όπως συνήθως. Δεν είχε προλάβει να βγάλει τον πούτσο του έξω από το παντελόνι του, όταν ένας ηλικιωμένος τύπος σεργιάνιζε στον διάδρομο ψάχνοντας, προφανώς, κάποιο νεανικό καυλί να παίξει.

Ήταν ψηλός, καλοντυμένος, φορούσε μια μπεζ μακριά καπαρντίνα ενώ το κεφάλι του το στόλιζε ένα καπέλο. Με καπέλο λοιπόν μέσα στο λαϊκό πορνοσινεμά, αρκετά περίεργη φιγούρα.

Αφού έψαξε αρκετά, κοντοστάθηκε ο γέρος δίπλα στον Γ. Υπήρχε μια κενή θέση. Κάθισε προσεχτικά, χωρίς επιτήδευση, διακριτικά, σαν να φοβόταν, μάλλον την απόρριψη λόγω της ηλικίας του. Ο Γ. ήταν στα ντουζένια του, ήθελε να χύσει, αλλά ήθελε βασικά κάποιος άλλος να τον κάνει να χύσει.

Ο γέρος με την καπαρντίνα και το καπέλο δεν μίλησε στον Γ., άρχισε όμως σιγά - σιγά να τον ψαχουλεύει. Το αριστερό του χέρι χάιδευε προσεκτικά το πόδι του Γ. ο οποίος είχε αρχίσει να καυλώνει, όχι τόσο με την ταινία όσο με το τι θα επακολουθούσε από το χέρι του γέρου.

Αφού η πρώτη αντίδραση ήταν θετική (δεν τον σκυλόβρισε), ο γέρος με το καπέλο άρχισε να κατεβάζει το φερμουάρ του παντελονιού του Γ. αποκαλύπτοντας έναν σιδερένιο πούτσο που ήθελε να χύσει τα παχύρρευστα υγρά του.

Ο ηλικιωμένος τύπος με το καπέλο και την καπαρντίνα με ντελικάτες κινήσεις άρχισε να μαλάζει τον πούτσο του Γ. Ρυθμικές κινήσεις, πάνω - κάτω, ήταν ο γέρος πολύ τρυφερός, δεν έδειχνε πεινασμένη αδελφή αλλά κύριος με τα όλα του που ήξερε να χειρίζεται με αγάπη έναν νεανικό διψασμένο για γαμήσι πούτσο.

Όντας έμπειρος ο γέρος κατάλαβε πότε θα έχυνε ο Γ. Έβγαλε από την τσέπη του ένα αρωματισμένο μαντιλάκι, σκέπασε μ’ αυτό τον πούτσο του Γ. και εκεί μέσα, μέσα σε ηδονικό παραλήρημα από την καύλα που του πρόσφερε το χέρι ενός άγνωστου καλοντυμένου γέρου ο Γ. άρχισε να χύνει.

Ο γέρος σκούπισε προσεχτικά με το αρωματισμένο μαντιλάκι του τον πούτσο του Γ., έφτιαξε τον πούτσο του μέσα στο σλιπ του, ανέβασε το φερμουάρ του, δίπλωσε το μαντιλάκι βάζοντας το στην τσέπη της καπαρντίνας του. Σηκώθηκε και έφυγε.
Ο γέρος με την καπαρντίνα και το καπέλο πρόσφερε μια από τις καλύτερες μαλακίες στον Γ.