Η απίστευτη κωλάρα της (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το παρακάτω γεγονός συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη το μεσημέρι. Ήμουν με την μηχανή και πήγαινα γυμναστήριο, όταν ξαφνικά βλέπω μπροστά μου μια απίστευτη κωλάρα! Χωρίς να το σκεφτώ, πάω δίπλα της και της λέω:

-    «Είναι απαράδεκτο μια τέτοια γυναίκα να πηγαίνει με τα πόδια μες στον ήλιο!»

Με κοίταξε και με ρώτησε τι θα έπρεπε δηλαδή να κάνει. Τότε προσφέρθηκα να την πάω σπίτι της. Στην αρχή αρνήθηκε, αλλά μετά από επίμονες προσπάθειες δέχτηκε. Ξέχασα να σας πω ότι ήταν μαυρομάλλα, γύρω στα πενήντα, με ύψος 1.70 περίπου και βάρος 55 κιλά. Η ηλικία φαινόταν μόνο στο πρόσωπο γιατί από σώμα έσκιζε!

Τελικά ανέβηκε στη μηχανή και φτάσαμε σπίτι της. Καθώς κατέβαινε, της είπα ότι έχει απίστευτη κωλάρα και την ακολούθησα στο σπίτι της. Όταν φτάσαμε στη πόρτα την ρώτησα αν θέλει να περάσω μέσα και μου απάντησε ότι αυτή δεν ήθελε, αλλά επειδή το παντελόνι μου έδειχνε ότι εγώ ήθελα, με άφησε να μπω.

Είχα καυλώσει τόσο πολύ καθώς την έβλεπα να περπατάει, που η πούτσα μου ήταν έτοιμη να εκραγεί. Μπήκαμε στο σπίτι και την ακούμπησα με την πούτσα μου στο μπούτι της κατά λάθος. Τότε γύρισε προς το μέρος μου ενοχλημένη και με ρώτησε:

-    «Τι θέλεις επιτέλους;»

-    «Θέλω να μου πάρεις μια πίπα και μετά να σε γαμήσω από πίσω!», της απάντησα.

Αυτή γέλασε και μου κατέβασε το σορτς. Πήρε την πούτσα μου στο στόμα της και άρχισε να με γλείφει με μανία! Μετά από πέντε λεπτά περίπου, γέμισα το στόμα της με τα χύσια μου αλλά αυτή συνέχισε να γλείφει. Όταν η πούτσα μου έγινε πάλι σαν πέτρα, σηκώθηκε… κατέβασε το καλσόν της (δεν φόραγε τίποτα άλλο) και μου άνοιξε τα κωλομέρια της…

-    «Έλα… Κάνε αυτό που θέλεις…», μου λέει.

Τότε έβαλα αργά το καυλί μου μέσα στην κωλότρυπα της κι αυτή αναστέναξε βαθιά. Άρχισα να την γαμάω αργά στη αρχή και όλο και πιο δυνατά στη συνέχεια. Αυτή είχε καυλώσει απίστευτα και τα υγρά της έσταζαν καθώς έβαζα το δάχτυλο μου μέσα.

Μετά από δεκαπέντε λεπτά περίπου, τελείωσα μέσα της και βγήκα. Τότε εκείνη μου είπε ότι έπρεπε να φύγω και να ξεχάσω ότι έγινε. Ντύθηκα και έφυγα απογοητευμένος. Χθες την ξαναείδα και ξαναπήγαμε σπίτι της. Η εξέλιξη ήταν πάνω - κάτω η ίδια και στο τέλος με έδιωξε ξανά λέγοντας μου πάλι τα ίδια.

Αυτή τη φορά έφυγα χαρούμενος, επειδή ήξερα ότι τις επόμενες μέρες θα επαναληφθεί το ίδιο έργο… σίγουρα!