Η κυρία φιλόλογος (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η ιστορία που θα σας διηγηθώ, είναι αληθινή και έγινε πέρσι. Πήγαινα  Λύκειο και καθότι είμαι σκράπας, οι γονείς αποφάσισαν να με στείλουν φροντιστήριο. Έκανα εμετό μόνο με την ιδέα.

Να μην τα πολυλογώ, πρώτη μέρα μάθημα δυο με πέντε, πρώτα μαθηματικά μετά χημεία και τέλος Αντιγόνη γενικής παιδείας, με τη Μάγδα, ύψος 1.76, 26 χρονών και όλα πάνω της τέλεια. Η Μάγδα είναι πολύ καλή σαν χαρακτήρας και από την δεύτερη εβδομάδα, περάσαμε στον ενικό και τα μικρά ονόματα.

Το Ιανουάριο λοιπόν, έπρεπε να αναπληρώσουμε ένα μάθημα που χάσαμε. Σάββατο 9-11 το πρωί. Εγώ πάντα πήγαινα είκοσι λεπτά πριν αρχίσουν τα μαθήματα, και πήγαινα στο γραφείο των καθηγητών όπου κάναμε πλάκα κυρίως για ποδόσφαιρο ή για τα μαθήματα.

Η ώρα 9:05, μπαίνουμε στην αίθουσα και είμαστε οι δυο μας. Περιμέναμε πέντε λεπτά μήπως έρθουν οι άλλοι, αλλά τζίφος. Αφού ήμασταν οι δυο μας, καθόμαστε στο ίδιο θρανίο. Φόραγε ένα στενό τζιν που φαινόταν ο τέλειος κώλος και ξεχώριζε το στρινγκ.

Χωρίς να το πολυκαταλάβω της έπιασα τα υπέροχα ξανθά μαλλιά και της είπα ότι την γουστάρω. Της έπιασα το χέρι και της το έβαλα στον 19ποντο πούτσο μου. Τότε έφαγα μια σφαλιάρα, που πονάει ακόμα το δόντι μου! Την φίλησα στο στόμα και της έπιασα το μικρό αλλά τέλειο στήθος.

Την κόλλησα στο τοίχο, της κατέβασα το τζιν και άρχισα να της γαμώ τον κώλο και της φιλάω την πλάτη. Γονατίζει και κάνει το καλύτερο τσιμπούκι που μου έχουν κάνει ποτέ, μέχρι που την χύνω στο στόμα.

Στη συνέχεια, κάθομαι στην καρέκλα και ανεβαίνει πάνω μου. Εκεί που της γάμαγα το μουνί και φιλιόμασταν παθιασμένα, και με τα χέρια μου της χάιδευα την πλάτη και της έπιανα τα πόδια και τον κώλο, ο οποίος πήγαινε ρυθμικά πάνω - κάτω, αυτή βογκούσε από μέσα της για να μην ακουστεί.

Σε λίγο ξαναέχυσα στο μουνί της αλλά συνεχίσαμε να φιλιόμαστε. Όταν βρίσκουμε χρόνο, πηδιόμαστε ακόμα, συνήθως σπίτι της.