Αναζητώντας Αφέντρα (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Πριν λίγα χρόνια αναζητώντας μια Αφέντρα απάντησα σε μια αγγελία από εφημερίδα. Τελικά κατέληξα σε μία παλιά πολυκατοικία στο κέντρο του Πειραιά. Εκεί με περίμεναν δυο Αφέντρες.

Η αρχηγός ήταν γύρω στα σαράντα, με κάποια επιπλέον κιλά - όχι όμως χοντρή- μεγάλα στήθη, κοντά μαλλιά μαύρα και πολύ επιβλητικό look. Φορούσε δερμάτινη φούστα λίγο πάνω από το γόνατο, γόβες και μαύρο μπούστο. Η άλλη απλά γελούσε και γενικότερα δεν έλεγε πολλά και μιας και δεν είχε κάποια ουσιαστική συμμετοχή την προσπερνάω.

Η Αφέντρα μου είπε πως έκανε το κλαμπ αυτό γιατί γουστάρει να δαμάζει άντρες και πως δεν είναι επαγγελματίας. Στην κουβέντα που κάναμε με ρώτησε αν είμαι παθητικός. Εγώ τότε ως νέος στο χώρο δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοούσε και νόμιζα «υποτακτικός». Απάντησα αμέσως «ναι» και με σιγουριά. Τότε με διέταξε να την περιμένω στο δωμάτιο γυμνός και γονατιστός στο πάτωμα. Εκτέλεσα αμέσως την εντολή.

Την περίμενα γυμνός και γονατιστός περίπου δέκα λεπτά. Μόλις μπήκε το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να με χαστουκίσει για να καταλάβω ποιός έκανε κουμάντο. Έπειτα κάθισε στο κρεβάτι σταυροπόδι και με διέταξε να της γλείψω τα πόδια και τις γόβες. Όσο έγλειφα με χτυπούσε με το μαστίγιο της στην πλάτη. Αυτό όμως που με τρέλαινε ήταν όταν έτριβε το μαστίγιο στην κωλοτρυπίδα μου. Με ξαναρώτησε αν είμαι παθητικός και απάντησα:

-    «Μάλιστα Κυρία!»

Σηκώθηκε όρθια και με έβαλε να ξεκουμπώσω τη φούστα της. Από μέσα φόραγε κάτι σαν κορμάκι. Έβαλε ένα τεράστιο στραπόν και τότε κατάλαβα για τα καλά τι εννοούσε με τη λέξη «παθητικός». Ξανακάθισε στο κρεβάτι και πέταξε μια καπότα στο πάτωμα.

-    «Πιάσ’ τη με τα δόντια, σαν σκύλος και φέρ’ τη!»

Εκτέλεσα.

-    «Άνοιξε τη και φόρεσε τη στην πούτσα μου!»

Εκτέλεσα και πάλι. Επόμενη αποστολή μου ήταν να της πάρω πίπα.

-    «Για να δούμε πόσο καλή πουτάνα είσαι…», μου είπε.

Αφού το σάλιωσα για τα καλά, έβαλε πάνω μπόλικη βαζελίνη και με διέταξε να βάλω και στον κώλο μου. Η επόμενη φάση με βρήκε σε στάση «Π», όρθιο με τα χέρια να στηρίζονται στο κρεβάτι και τον κώλο που εντελώς εκτεθειμένο. Στην αρχή μου το έβαλε σιγά. Το δούλεψε λίγο μέσα μου και βγήκε σιγά. Μετά μπήκε με δύναμη και ξαναβγήκε σιγά. Πάλι μπήκε με δύναμη κα βγήκε σιγά.

Συνέχισε να κάνει το ίδιο δίνοντας ταυτόχρονα με την είσοδο δυνατά χαστούκια και με τα δύο χέρια στα κωλομέρια μου. Το έκανε μέχρι που κόντεψα να χύσω. Τότε με έβαλε να γονατίσω μπροστά της και να το παίξω. Όταν τελείωσα ένιωσα απίστευτα εξαντλημένος αλλά και ερεθισμένος. Η ανταμοιβή μου ήταν ένα φιλί στην πλάτη.