Επιτέλους (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Σήμερα πέρασα από συνέντευξη για μια θέση οικιακού υπηρέτη και τα κατάφερα. Από εδώ και μπρος κάθε Κυριακή θα περνάω αρκετές ώρες, έχοντας την τιμή να υπηρετώ μια γοητευτικότατη και αρχοντική γερμανίδα κυρία 35 ετών.

Σήμερα το μεσημέρι κατά τις τρεις χτυπούσα το κουδούνι του σπιτιού της. Μου άνοιξε μια φίλη της που προφανώς ήταν εκεί για λόγους ασφάλειας μιας και συναντιόμασταν για πρώτη φορά.

Από το διάδρομο μπορούσα να δω στο σαλόνι τη μέλλουσα κυρία μου. Καθόταν σε μια πολυθρόνα και μιλούσε στο τηλέφωνο. Περίμενα να τελειώσει με το βλέμμα χαμηλωμένο και τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη μου.

Αφού τελείωσε μου έκανε νεύμα να πάω κοντά της και να γονατίσω. Μου είχε ζητήσει να φέρω ένα μπουκάλι κρασί. Το άφησα στα πόδια της μαζί την τούρτα και τα λουλούδια που με δική μου πρωτοβουλία αγόρασα.

Έμεινα πολλή ώρα γονατισμένος μπροστά στις δυο κυράδες. Με ρώτησαν κάποια πράγματα για μένα, τον περισσότερο χρόνο τον πέρασαν όμως μιλώντας μεταξύ τους. Εγώ σέρβιρα κρασί και κράταγα το σταχτοδοχείο.

Μετά από λίγη ώρα η κυρία μου με διέταξε να της βγάλω τα παπούτσια και να τη βοηθήσω να φορέσει ένα ζευγάρι μπότες. Αυτό διήρκεσε πολλή ώρα γιατί το κορδόνι ήταν πολύ μακρύ. Όσο έδενα τα κορδόνια της, μιλούσε με τη φίλη της για γκόμενους κάνοντας περιφρονητικά σχόλια για τα περιττά μου κιλά.

Η φίλη της βγήκε μετά έξω να πάρει αέρα και να μας αφήσει να τα πούμε αφού είδε πόσο ταπεινός και υπάκουος ήμουν. Με διέταξε να βγάλω τα ρούχα μου και να σταθώ γυμνός στα τέσσερα. Άρχισε να με κλωτσάει και να με δέρνει με μια ζώνη. Μετά κάθισε σε μια πολυθρόνα και με πρόσταξε να λάβω θέση υποπόδιου.

Αρχίσαμε μια συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας βρισκόμουν συνέχεια κάτω από τις μπότες της. Όταν δεν μίλαγα έγλειφα τις σόλες από τις μπότες της. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να είναι το πρόσωπο μου κάτω από τη μπότα της αλλά εγώ να μπορώ να βλέπω με την άκρη του ματιού μου το αλαζονικό της ύφος καθώς μου έλεγε ότι έχει γκόμενο αλλά ζητά έναν υπηρέτη και έναν άντρα για να σπάει πλάκα ξεφτιλίζοντας τον.

Η ώρα πέρασε και συζητήσαμε τους όρους της δουλειάς μου. Η φίλη της επέστρεψε με λασπωμένες μπότες τις οποίες έγλειψα μέχρι που έγιναν λαμπίκο. Γέλασαν πολύ με τους ήχους μασημένου χώματος που έβγαινε από το στόμα μου.

Την επόμενη Κυριακή θα πρέπει να μαγειρέψω για εκείνες και άλλη μια φίλη τους. Με περιμένει σίγουρα σφουγγάρισμα αλλά δεν ξέρω τι άλλες δουλειές. Νιώθω τόσο ωραία σήμερα!