Άλλο ένα απόγευμα (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Αφιερώνω άλλο ένα απόγευμα, βάζοντας στην άκρη τη δουλειά, για να παραμείνω ξαπλωμένος στο κρεβάτι με το μωρό μου.

Η θερμοκρασία έξω έχει αγγίξει από το μεσημέρι τους 34 βαθμούς Κελσίου, μέσα όμως στο δωμάτιο παραμένει σταθερά δροσερή, κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου. Ακόμα και έτσι, ο ιδρώτας ρέει αργά πάνω στα κορμιά μας, τα οποία μόλις είχαμε αγγίξει.

Γονατίζει μπροστά μου και θάβει το πρόσωπό του στο σημείο. ακριβώς στο σημείο που τα μπούτια πιέζουν τα αρχίδια μου. Τρέχω τα δάχτυλά μου πάνω στις βρεγμένες μπούκλες του, χτενίζοντάς τις προς τα πίσω έτσι ώστε να εξετάσω καλύτερα το τέλειο σχήμα του προσώπου του.

Τα χέρια του τυλίγουν τη μέση μου και η γλώσσα του εκτινάσσεται μόνο και μόνο για να με γλείψει, για να γλείψει, συγκεκριμένα, τον πούτσο μου.

Στέκομαι ακίνητος έως ότου αισθάνομαι τα γόνατά μου να μη με κρατούν. κι έτσι πέφτω στο κρεβάτι, ανάσκελα. Τα φρεσκοπλυμένα, τραγανά σεντόνια δροσίζουν περισσότερο την ιδρωμένη πλάτη μου. Κολλάνε πάνω της. Γονατίζει ξανά ανάμεσα στα ανοικτά πόδια μου. Ο πούτσος μου φτάνει στο στόμα του, επιδιώκοντας να χωθεί μέσα του.

Το χέρι του τον περικυκλώνει και τον σφίγγει.

Μαργαριταρένιες χάντρες πηχτού σπέρματος κάνουν την εμφάνισή τους στη σχισμή της ουρήθρας μου, λίγο προτού στάξουν πάνω στην τριχωτή κοιλιά μου.

Σκύβει και γλείφει με μοναδικό τρόπο τα χύσια μου από την κοιλιά μου. Στη συνέχεια η γλώσσα του κυλάει πάνω στο στήθος μου, μοιράζοντας το γλυκό σαν νέκταρ σπέρμα μου με τη βοήθεια της γλώσσας μου.

Τυλίγω τα πόδια μου γύρω από το κορμί του, καθώς το χέρι του χαϊδεύει τον μεγάλο πούτσο μου, ο οποίος παραμένει υψωμένος σαν λαμπάδα. Η βάλανός μου γλιστράει αργά ανάμεσα στα χείλια μου. Με επιδεξιότητα τρίβει την ουρήθρα μου με την άκρη της γλώσσας του.

Οι ακτίνες του ήλιου λίγο προτού αυτός δύσει, τρυπώνουν στο δωμάτιο. Η θερμοκρασία μέσα στο δωμάτιο θυμίζει πια αυτή της κόλασης.

Το μόνο που μένει είναι ιδρώτας, σφοδρή επιθυμία και η μυρωδιά του σπέρματός μου.

Άλλο ένα απόγευμα περνάει στην ιστορία.