Ανάβαση (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Ο Μιχάλης έδιωξε το βλέμμα του από τον καθρέφτη, χάιδεψε τον ώμο μου και με κοίταξε στα μάτια. «Είσαι τέλειος!», σκέφτηκα και του είπα απολαμβάνοντας την ομορφιά των ανακατωμένων μαλλιών του.

Η ματιά μου ταξίδεψε προς τα κάτω, αργά και σταθερά, στο γυμνασμένο, μυώδες κορμί του. στο προκλητικά στρογγυλό κώλο του, στα τριχωτά πόδια του, στο φτηνό σλιπ που φορούσε. Στο φτηνό σλιπ με το οποίο τύλιξε τον πούτσο του μέχρι την επόμενη φορά που θα τον χρησιμοποιούσε.

Οι χρωματισμοί των ακτίνων του ήλιου, έκαναν το κορμί να εμφανίζεται λαμπερό και απαλό. τόση απαλότητα κανένας άνδρας δεν θα μπορούσε ποτέ να αποκτήσει, όσο σκληρά κι αν προσπαθούσε. στο τέλος θα αποτύγχανε στα σίγουρα. Τρίβοντας τα δάχτυλά μου πάνω στα μπούτια του τον έκανα να τρέμει από την αισθησιακή απόλαυση, κοινή και για τους δυο μας.

Κοίταξε τον καθρέφτη μια φορά ακόμα. Για τελευταία φορά προτού με παγιδεύσει στην αγκαλιά του. Ο πούτσος του είχε τεντώσει το ύφασμα του σλιπ του και σίγουρα θα ήθελε να απελευθερωθεί. Πειραματικά, τράβηξα το σλιπ του, για ελάχιστα εκατοστά προς τα κάτω κι έδωσα ένα αναγκαστικό χάδι στη βάλανό του. Εκείνη τη στιγμή το δίκρανό του ήταν ένα προκλητικό τριγωνικό μπάλωμα ποτισμένο από σπέρμα.

-    «Περισσότερο τέλειος από κάθε φορά!», του είπα.

Και δίχως δεύτερη σκέψη έτριψα τα δάχτυλά μου πάνω στο στήθος του αφήνοντας ίχνη, αποτυπώματα, παρά τη προσπάθειά μου να είμαι προσεκτικός. Τα δάχτυλά μου συνέχισαν την ανάβασή τους στο κορμί του, στο στομάχι του και ιδιαιτέρως στις ρώγες του.

Νωρίτερα, το απόγευμα, ένας μεγάλος κόκκινος κύκλος περιέβαλε τη βάση του πούτσου του. μάλλον από το σφίξιμο. Ο κύκλος αυτός δεν έλεγε να φύγει ούτε για μια στιγμή. Κατά συνέπεια, φρόντισα για την διατήρησή του, σφίγγοντας ακριβώς με το ίδιο πάθος. Η γλώσσα μου κόλλησε πάνω στις ρώγες του γλείφοντάς τις σαν να ήταν λάθη κι αυτή η γόμα.

Ένα βογκητό βγήκε προς τα έξω.. μέσα, βαθιά από το στήθος του. Κατέβασα το σλιπ του και το πούτσος του αναπήδησε σαν σκυλί που θέλει να πιάσει το κόκαλο που του προσφέρεται. Με τα χίλια ζόρια κρατήθηκε τόση ώρα μέσα στον περιορισμό του υφάσματος του σλιπ. Έσφιξα με το ένα μου χέρι τον πούτσο του, τόσο δυνατά, που οι φλέβες του έκαναν την εμφάνιση τους.

Τραβώντας μαλακία τον πούτσο του με το ένα χέρι, μάζεψα από το πάτωμα παλιά βιβλία και ρούχα με το άλλο μου χέρι. Έτσι όπως, ήδη, ήμουν καυλωμένος, δεν ήθελα πολλά - πολλά για να φτιαχτώ πιο πολύ και να χύσω μ’ έναν τρόπο περισσότερο ενθουσιώδη.

Ο πούτσος του με γέμισε με ψεκασμού σπέρματος, αφήνοντάς μου σημάδια ευτυχώς όχι ανεξίτηλα. Λίγο μετά την εκσπερμάτωση, ο πούτσος μου λύγισε. κατρακύλησε εκατοστό-εκατοστό. Σήκωσα το βλέμμα μου και κοίταξα το ιδρωμένο πρόσωπό του. Τον ξέπλενα με τη γλώσσα μου. Στράγγιξα τα χρώματά του και ένιωσα να κοκκινίζω από την αμηχανία.

-    «Τι;», με ρώτησε. «Τι περίμενες να γίνει;»

-    «Τίποτα…», του απάντησα. «Αυτό που συνέβη…»