Πρώτο μου τσιμπούκι (Gay)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 33 ετών, παντρεμένος και διαβάζω τις ιστορίες εδώ ανελλιπώς, και έτσι αποφάσισα να γράψω και την δική μου «πρώτη φορά».

Μόλις έγινα μέλος στο site ψάχνοντας να βρω κι εγώ όπως οι περισσότεροι παντρεμένοι (για να μην πω όλοι) το παράνομο, που όπως πάντα είναι και πιο γλυκό. Έτσι όπως κοίταγα διάφορα μέλη, έβλεπα και φωτογραφίες από άντρες με τις ψωλές τους έξω και να ζητάνε γυναίκες, ζευγάρια, άλλους άντρες, και κάτι πάθαινα. Ένα ρίγος διαπερνούσε το κορμί μου. Άρχισε να μ’ αρέσει και να θέλω να δοκιμάσω να πάρω πίπα σε κάποιον. Και έτσι και έγινε.

Στέλνω το πρώτο μήνυμα σε κάποιον, που μάλιστα ήταν και ιδανικός στους πρωτάρηδες. Η απάντηση ήταν άμεση, και σε λίγο ήρθε και η τηλεφωνική επικοινωνία. Μια φωνή βαρβατίλας, τρέλας, και μέσα στην καύλα. Τελικά κανονίστηκε το ραντεβού στο σπίτι του ένα απόγευμα. Πάω από κάτω, χτυπάω το κουδούνι και ανεβαίνω τις σκάλες. Ανοίγει η πόρτα και αντικρίζω έναν ώριμο άντρα, γύρω στα πενήντα με άσπρα μαλλιά. Φορούσε ένα σορτς και από πάνω γυμνός.

Έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις και από κοντά και καθίσαμε στο σαλόνι. Μετά από λίγη κουβέντα, κατεβάζει το σορτς λίγο και βλέπω ένα υπέροχο καυλί να είναι μισοκαυλωμένο. Μου λέει:

-    «Έλα… κάτσε λίγο πιο κοντά μου. Μην φοβάσαι…»

Εγώ σαν υπνωτισμένος κάθισα δίπλα του, και πιάνει το χέρι μου και το πάει πάνω στον πούτσο του, λέγοντας μου:

-    «Έλα… μη φοβάσαι».

Άρχισα κι εγώ να του τραβάω μαλακία, κι αυτός να βγάζει αναστεναγμούς ευτυχίας. Σε λίγο, έπιασε το κεφάλι μου και το σπρώχνει προς τα κάτω. Είχε μια απίστευτη υπέροχη μυρωδιά ο πούτσος του… σαν λεβάντα. Άνοιξα διστακτικά το στόμα μου και άρχισα το τσιμπούκι, μεγαλώνοντας το παπάρι του μέσα στο στόμα μου. Η αίσθηση που είχα εκείνη την ώρα ήταν υπέροχη!

Όπως ήμουν σκυμμένος από πάνω του, με σηκώνει και με πάει να κάτσω σε μια πολυθρόνα. Αυτός ανεβαίνει πάνω της όρθιος και μου τον ξαναδίνει στο στόμα. Μετά από μερικά λεπτά, ακούω μια κραυγή:

-    «Χύνωωωωωωωω!!»

Και σε κλάσματα δευτερολέπτου, αισθάνομαι να γεμίζει το στόμα μου με καυτό σπέρμα. Έτσι όπως με είχε βάλει να κάτσω, δεν μπορούσα να μην τα καταπιώ… και έτσι τα χώνεψα όλα. Εκείνος έμεινε για κανένα λεπτό στην ίδια θέση για να τον στεγνώσω, λέγοντας μου πως δεν πρέπει να πάει χαμένη ούτε μια σταγόνα, και πως θα γίνω τέλειο πουτανάκι.

Σηκωθήκαμε και πήγαμε στο μπάνιο για ντουζάκι. Φεύγοντας, μου είπε πως έχει και ένα φίλο κολλητό που αν θέλω, την επόμενη φορά να είναι κι αυτός εκεί. Γύρισα τον κοίταξα… χαμογέλασα και του είπα:

-    «Γιατί όχι..;»

Αλλά αυτό θα το πω σε άλλη ιστορία. Σας ευχαριστώ που διαβάσατε την ιστορία μου και είναι πέρα ως πέρα αληθινή. Περιμένω σχόλια σας.

(Copyright protected OW ref: 8365 "Erotic stories archive")