Ο αρραβωνιαστικός της φίλης μου (Straight)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Το e-mail μου είναι το:

Είμαι η Χριστίνα, 23 χρονών. Στην δουλειά, έχω μια φίλη που είναι αρραβωνιασμένη και την λένε Πόπη. Είχαμε βγει για ποτό ένα βράδυ, εγώ αυτή, και ο αρραβωνιαστικός της ο Μάκης. Τον Μάκη το γνώρισα εκείνη την νύχτα.

Φορούσα ένα μπλουζάκι κοντό με πολύ ανοικτό ντεκολτέ, και χωρίς σουτιέν (έχω μικρό στήθος και με βολεύει), και από κάτω ένα τζιν κάπρι να τουρλώνει το κωλαράκι μου.

Ο Μάκης, μου έδινε την εντύπωση όλη νύχτα ότι προσπαθούσε να δει κάτι μέσα από το ανοικτό ντεκολτέ μου. Καρφωνόταν συνέχεια κι εγώ δεν το ‘χα σε τίποτα να τον προκαλώ να πάρει λίγο μάτι. Μου άρεσε.

Όλη νύχτα πέρασε με πλάκες, και ερωτικά υπονοούμενα - από τον Μάκη κυρίως. Όταν φύγαμε και γυρίζαμε με το αμάξι του, πήγαμε πρώτα την Πόπη σπίτι της και την αφήσαμε. Εγώ έμενα λίγο πιο μακριά. Αμέσως άρπαξα την ευκαιρία. Του λέω:

-    «Αντί να πάμε για ύπνο, δεν συνεχίζουμε;»

Γύρισε αμέσως, με κοίταξε πονηρά και γέλασε. Εγώ είχα κατεβάσει την μπλούζα και έβαλα το χέρι του μέσα στην μπλούζα μου.

-    «Αυτό δεν ήθελες όλη νύχτα;», του λέω.

Με φίλησε! Σταμάτησε σε ένα παρακμιακό ξενοδοχείο που βρήκαμε τυχαία στο δρόμο και μπήκαμε τρέχοντας. Έκανε ντους αυτός πρώτα και ξάπλωσε. Έκανα κι εγώ. Όταν βγήκα, τον βρήκα στο κρεβάτι να τον παίζει ελαφρά. Τον πήρα στο στόμα μου και του πήρα πίπα για ώρα.

Η σειρά του τώρα. Άρχισε να με γλείφει παντού. Όταν με έκανε μούσκεμα, ανέβηκα επάνω. Ήταν τόσο σκληρός ο πούτσος του, που βογκούσα. Είχα βλέπεις και καιρό να πηδηχτώ.

Γύρισα το κωλαράκι μου και στήθηκα. Ήθελα να μου περιποιηθεί το κωλαράκι. Μπήκε σιγά-σιγά. Τα χύσια του μουνιού μου, έσταζαν στο σεντόνι από την καύλα…! Όταν έχυσε, φώναξε τόσο δυνατά, δείχνοντας μου ότι το ευχαριστήθηκε. Ξαπλώσαμε για λίγο και φύγαμε.

Από εκείνη την ημέρα, με την Πόπη είμαστε αχώριστες και βγαίνουμε συχνά οι τρεις μας. Μέχρι τώρα, δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα.

Το άσχημο όμως, είναι ότι τα Χριστούγεννα παντρεύονται και δεν ξέρω πως θα είναι τότε τα πράγματα. Μέχρι τότε, θα το απολαμβάνω όμως. Φιλάκια.