Η μαμά της αρραβωνιαστικιάς μου (Οικογενειακή)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Η αρραβωνιαστικιά μου έλειπε στην δουλειά και σχολούσε αργά, σχεδόν βραδάκι. Η Γιώτα πάντα μου έλεγε μετά από την νύχτα στο Τολό, να πηγαίνω νωρίτερα να πίνουμε καφέ. Αν και η Δώρα μου είχε πει πως ότι έγινε στο Τολό ήταν ένα όνειρο που δεν έπρεπε να συνεχιστεί. Δεν άντεξα όμως και πήγα νωρίς.

Της είχα κάνει τηλέφωνο πριν και μου έλεγε πως θα με περιμένει. Κλειδιά είχα δικά μου. Μπήκα μέσα. Την φώναξα και δεν απάντησε. Μπήκα στην κρεβατοκάμαρα, δεν ήταν. Άκουσα ντους. Γδύθηκα και μπήκα μέσα. Έτριβε με αφρό το κορμάκι της.

Άρχισα να την φιλάω. Γονάτισε και μου πήρε πίπα. Βόγκηξα. Γύρισε την πλάτη, έσκυψε, έτριβε την κωλάρα της με σαπούνι και μου είπε: «Μπες». Μπήκα βίαια γιατί δεν άντεξα. Πόνεσε και φώναξε. Έπιανα τις βυζάρες της ενώ την κάρφωνα από πίσω.

Έχυσα σχετικά γρήγορα. Βγήκαμε και ξαπλώσαμε γυμνοί στο κρεβάτι, όταν άρχισα να την φιλάω στην πλάτη και πάλι. Ανάψαμε και τριβόμασταν. Μου πήρε πίπα και μου ζήτησε να χύσω στο στόμα της. Όπως και έγινε. Ένιωσα τόση ευχαρίστηση.

Σηκώθηκα και ντύθηκα γιατί είχε περάσει η ώρα. Αμέσως μετά, ήρθε η Δώρα απ’ τη δουλειά. Στο τσακ να μας προλάβει. Όταν όμως μπήκε στην κρεβατοκάμαρα και είδε την Γιώτα να φορά το στρινγκ της, το κατάλαβε πως κάτι είχε γίνει.

Έμεινα και σκεφτόμουν για ώρα πόσο πολύ απήλαυσα κι αυτό το γαμήσι με την Γιώτα.